IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спомен за Татяна Лолова с „Английският съсед“ по Bulgaria ON AIR

23 април 2024 14 18

Четирисерийната поредица ще радва зрителите преди Великден

Спомен за Татяна Лолова с „Английският съсед“ по Bulgaria ON AIR

Покрай Великденските празници зрителите на телевизия Bulgaria ON AIR ще имат възможността да се насладят на комедийния талант на Татяна Лолова със забавния сериал „Английският съсед“.

Сюжетът на поредицата от четири серии се развива в китното селце Плодородно, където англичанинът Джон Стюарт Джоунс си закупува къща, в която да живее заедно със съпругата си. Като един истински британец, новодошлият иска да се запознае с всичко непознато, но това, което е чувал за България и българите, напълно контрастира с реалността. Всички в селото предпочитат да правят всичко друго, но не и да работят, мъчейки се да си навредят един на друг.

Английският съсед

Типично по български, съселяните на Джон уж го приемат радостно, но в същото време му се чудят на акъла защо е дошъл точно в Плодородно и какво търси тук. Започват да го използват за свое лично благо при всяка удобна възможност, а зад гърба му го описват като женкар, иманяр, враг и шпионин. Докато Джон се опитва отчаяно да се впише в новата обстановка, той попада в множество комични ситуации, които забавляват зрителя през цялото време.

Актьорският състав на „Английският съсед“ е съставен от класици в комедийното ни изкуство. Николай Урумов влиза в ролята на кмета на селото, който подозира, че Джон е дошъл само с една-единствена цел – да му отмъкне кметския пост. Румен Угрински е забавно наречен „Нотингам Форест“ заради английския клуб, който подкрепя. Иначе се казва с традиционното българско име Николай Николов и е редовният посетител на селската кръчма „Лондон“. Освен страстта му към английския футбол, няма нищо джентълменско в българина, който дори краде от пенсията на майка си, за да прави залози, които рядко се оказват печеливши.

Английският съсед

Разбира се, златото на актьорския състав тук е Татяна Лолова. Тя единствена е добре настроена към новодошлите, за разлика от сина си Николай, който използва Джон само за „съвети от кухнята на английския футбол“, надявайки се че така ще спечели. Баба Мара учи съседите си на типични български неща – косене на ливада, правене на лютеница, помагайки им да се интегрират по-добре. Това е един от последните телевизионни проекти на покойната Татяна Лолова, която за пореден път доказва, че комедията е в кръвта ѝ.

Останалите актьори, които ще ви разсмиват в Страстната седмица, са Кръстьо Лафазанов, Валентин Танев, Китодар Тодоров и много други.

Английският съсед

Четирите серии на „Английският съсед“ ще се излъчват всяка вечер от 30 април до 3 май от 20:00 по Bulgaria ON AIR. 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари