IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Димитър Бербатов показа новия член на семейството си

22 март 2024 14 40

Вижте очарователното ново попълнение в живота на бившия футболист

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов не успя да спечели продължителната си битка за президентския стол в БФС, но очевидно не е много унил от този факт или пък е намерил утеха в лицето на семейството си.

Бившата футболна звезда се радва на три жени у дома – съпругата му Елена и двете им дъщери Деа и Елиа. Отскоро Бербатови имат и нов обитател на просторната им къща, а именно кученце от породата минипудел, известен още като „той“ пудел.

Вчера Митко реши да покаже на своите многобройни последователи в България и чужбина верния си домашен любимец, който бързо се е превърнал в незаменима част от неговото ежедневие.

Ексфутболистът на „Манчестър Юнайтед“ сподели дълго видео в социалните си профили, улавящо моменти с неговия питомник, а до клипа е написал: „Винаги трябва да си готов, че някой може да влезе в живота ти, да ти стане верен приятел и да го промени за добро. А другият ти верен другар, винаги е готов да помогне и да запечата спомените.“ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitar Berbatov (@berbo9)

Бербо е озвучил сладкото видео с песента на джаз певеца Гроувър Уошингтън-младши – Just the Two of Us. Забавният клип показва кадри, на които игривият шоколадов любимец на спортиста му прави компания, докато той поддържа форма в домашния си фитнес, както и такива, на които двамата си играят на двора, на пода и др.

Вижда се, че енергичното рошаво кученце също има отношение към топката, подобно на своя стопанин. Освен това става ясно, че Бербатов много бързо се е привързал към новото попълнение в семейството си, чиято порода вероятно е била избор на дъщерите му, наричайки го свой „най-добър приятел“. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook        

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари