IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм на 50 – в компанията на Синди Крауфорд и Дейвид Бекъм

19 април 2024 17 40

Дизайнерката събра най-близките си хора на луксозна яхта

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм отбеляза важния си рожден ден с подходящо парти. 

Известната спайска, превърнала се в реномиран дизайнер, навърши 50 години на 17 април и организира подобаващо празненство. Тя купонясва цяла седмица с различни събития, включително романтични вечери с Дейвид Бекъм, семейни събития с децата си, както и приятелско пътуване на луксозна яхта. Част от тези своеобразни фестивални дни включваха демонстриране на завидния стандарт на живот на семейство Бекъм, както и известни техни приятели.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Salter (@jamiejsalter)

В сряда един от близките приятели на Виктория, Джейми Салтер, сподели снимка в своя профил в Instagram, разкривайки малко от празненствата по случай рождения ден на дизайнерката. Вижда се, че бившата Пош Спайс е събрала на луксозна яхта част от най-важните за себе си хора, включително Синди Крауфорд и съпруга ѝ Ранди Гербер. Всички те позират на палубата на фона на чистото синьо небе и спокойната вода.

„Благодарен за този екип. Нека да се забавляваме под слънцето“, написа Салтер, който е основател и изпълнителен директор на групата Authintic Brands.

Изглежда, че събирането е било част от предварителните празненства за рождения ден на Виктория, тъй като 58-годишната Синди Крауфорд сподели снимка с Гербер на същата яхта, но на 14 април, неделя. „Неделни забавления с този мъж“, написа тя под кадъра. Двамата носят плажни облекла, като Синди е облечена в къси дънкови панталони, комбинирани с бяла риза, от която се подава част от черния ѝ бански. От своя страна, Ранди е заложил на светлосини шорти и бяла тениска. Докато съпругата му е със слънчеви очила и шапка с широка периферия, той е избрал да се защити от слънцето само с шапка с козирка.

На звездната снимка, публикувана от Салтер, се вижда, че Крауфорд и Бекъм са с еднакви къси панталонки, демонстрирайки завидни форми. Рожденичката е комбинирала денима с черна блуза и черно горнище, като се предпазва от слънцето със слънчеви очила и шапка с козирка. На снимката се вижда още и Дейвид Бекъм, който обаче е застанал много назад и от облеклото му си личи само светлорозовата шапка и сивата тениска.

Преди рождения си ден Виктория направи кратко обобщение на еволюцията в кариерата си, публикувайки лично съобщение в социалните мрежи на 16 април.

„Подготвяйки се да вляза в 50-те, разбира се на токчета, се чувствам невероятно благословена, че съм постигнала тези години. Благословена, но също така успешна и много доволна. Не само от това къде съм като жена, но също така колко далеч са стигнали моите марки за мода и красота. Целта ми винаги е била да овластявам жените и да ги карам да се чувстват като най-добрата своя версия. За мен това означава да вярваш на инстинктите си и никога да не правиш компромиси с креативността“, написа дизайнерката.

Тя също така сподели, че резкият завой в кариерата ѝ от певица в Spice Girls към бизнес дама е дошъл от желанието ѝ да мечтае нашироко.

„Вярвам, че можеш да бъдеш много неща. Попзвезда, майка, съпруга, дизайнер... Моята страст винаги е била да мечтая нашироко, а след това още по-широко! Първо повярвай в себе си – всеки друг ще те последва“, допълни Бекъм.

Дизайнерката не забрави да благодари на съпруга си Дейвид за подкрепата, която ѝ оказва през последните 25 години от брака им, както и на четирите им деца.

„И ако сте много големи късметлии, ще намерите някого, който вярва във вас, дори повече от самите вас. Дейвид Бекъм, винаги ще съм благодарна за безрезервната ти любов и подкрепа, както и за нашите прекрасни деца. Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, вие ме правите завършена. Горда съм, впечатлена съм от трудолюбивите, талантливи и мили хора, в които сте се превърнали“, завърши Бекъм.

Виктория Бекъм притесни феновете – появи се с патерици в Париж

Синди Крауфорд, Салма Хайек, Виктория Бекъм на последната корица на Едуард Енинфул за Vogue

Звездни диети – менюто на Дейвид и Виктория Бекъм

Дейвид Бекъм не пропусна да поздрави съпругата си, споделяйки колаж от снимки в своя Instagram. 

„Честит рожден ден на моята прекрасна съпруга... Влизайки в тази година, ти трябва да погледнеш назад и да се гордееш с това, което си постигнала и построила – Пош Спайс, бизнес дама и разбира се, жена на капитана на английския национален отбор по футбол“, написа шеговито бившият футболист.

Той допълни, че най-големият успех на Виктория си остават децата им, които напътства, обича и учи. „Тяхната любов към теб не може да се опише с думи, всички те обичаме страшно много. Пожелавам ти специален ден, ти го заслужаваш. 50 и стегната. Не лъжа“, завърши Дейвид.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари