IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилно семейство – Елизабет Хърли и синът ѝ Деймиън впечатлиха на червения килим

8 април 2024 16 30

Актрисата участва в режисьорския дебют на детето си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Деймиън Хърли може и да режисира майка си в първия си филм, но определено взима съвети от нея за изявите на червения килим.

Въпреки проливния дъжд в Ню Йорк преди няколко дни, майка и син се появиха на специалната прожекция на Strictly Confidential във впечатляващи тоалети, които леко си приличаха. Елизабет Хърли, която влиза в ролята на Лили в трилъра на Деймиън, показа своя неостаряващ сексапил в двунюансова сребърна рокля. Дизайнът се отличаваше с дълбоко V-образно деколте, показващо гърдите ѝ, както и висока до бедрото цепка, която разкриваше златните ѝ токчета. Актрисата допълни тоалета с бляскави обеци и гривна.

58-годишната дама също така носеше опушен грим, безцветен гланц за устни и прическа с голям обем, включваща меки къдрици, които някак си успяха да останат непокътнати въпреки влагата и дъжда.

Елизабет Хърли,

Снимка: Getty Images

От своя страна, Деймиън, който навърши 22 години на 4 април, последва примера на майка си, носейки също толкова дълбоко деколте, разкриващо гърдите му. Той облече черна риза с V-образно деколте, показващо колието му с кръст, комбинирана с черни панталони и черни обувки. Дългата му до раменете коса беше оформена на път, доказвайки че красотата се предава по наследство.

Майка и син определено знаят как да превърнат червения килим в свой личен моден подиум. Двамата посетиха партито на Vanity Fair след тазгодишните Оскари, когато отново бяха с дълбоки деколтета. Тогава актрисата се появи с дълга сребърна рокля с висока цепка, разкриваща сребърните ѝ токчета, а Деймиън заложи на тъмносиня риза с дълбоко деколте, черни панталони и черни обувки.

Елизабет Хърли,

Снимка: Getty Images

Освен че се разбират относно модния си стил, двамата очевидно нямат никакви проблеми да работят заедно, независимо от интимните сцени, които Елизабет трябва да прави пред камерата на сина си.

За семейство Хърли, работата по Strictly Confidential е била чудесно преживяване, благодарение на близката връзка, която са създали през годините. Деймиън се ражда през 2002 година от връзката между Елизабет и филмовия продуцент Стив Бинг, който умира след самоубийство през 2020 година. Въпреки че Бинг е баща на момчето, то се ражда след приключването на романтичните отношения между него и актрисата.

„Когато си единствено дете на самотен родител, границата между родител и дете се размива твърде бързо. Ние много си приличаме. По-скоро сме като брат и сестра, отколкото като майка и син“, казва Деймиън пред списание People. Допълва, че работата с майка му е била много лесна, като дори е имал чувството, че работи със самия себе си заради множеството прилики в характера и работната им етика.

Елизабет Хърли иска да бъде пример за сина си

Елизабет Хърли споделя здравословните си тайни

Елизабет Хърли хвърли в смут младите момичета с горещи снимки

Елизабет Хърли е на същото мнение и споделя, че не чувствала никакъв дискомфорт, когато е трябвало да снима сексуални сцени пред очите на сина си. Казва, че близката им връзка е помогнала за по-нормалната атмосфера на снимачната площадка и хората трябва да се успокоят и да не правят кардинални заключения преди да гледат филма.

В Strictly Confidential Хърли влиза в ролята на Лили – богата жена, чиято дъщеря Ребека се удавя в близост до семейния дом на Карибите. Година по-късно приятелката на Ребека – Миа – и група приятели се събират в дома на Лили, където тайните започват да излизат наяве. Една от тях е сексуалната връзка на Лили с Наташа, която е член на групата.

Strictly Confidential вече е в кината, а скоро ще бъде пуснат и по стрийминг платформите. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари