IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натали Портман натри носа на бившия си Бенджамин Милпие

21 април 2024 16 30

Актрисата позира в секси визия месец след като финализира развода си с прелюбодееца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Натали Портман показа на бившия си мъж Бенджамин Милпие какво е изгубил, като се появи в секси прозрачна черна дантела месец след финализиране на развода си с хореографа и на фона на твърденията, че  той ѝ е изневерявал.

42-годишната актриса блести със сексапил на последната си корица за списание L'Officiel Italia. Припомняме, че звездата се раздели с френския балетист миналото лято, след като той беше уличен в афера с по-млада жена.

Въпреки това Портман никога не коментира слуховете, нито пък говори за разбитото си сърце, а по-скоро се разведе  и започна да преоткрива изкусителната си страна. В случая тя позира в прозрачно черно дантелено боди на Dior. Прилепналият ѝ ансамбъл показва завидно стегнатата ѝ физика и предлагаше щедър поглед към бельото, което тя носи отдолу.

В интервюто си за изданието тя разсъждава върху важността на това човек да гледа напред, вместо назад – и за това, че е привлечена от проекти за жени, търсещи свобода.

На въпросния кадър Натали носи кестенявата си коса спусната на едри вълни и е подчертала красотата си с блестящ тен и кървавочервено червило. Тя хвърли към камерата палав поглед и изпраща закачлива целувка, показвайки голям пръстен на дясната си ръка.

На въпроса на интервюиращия дали мисли за някоя от предишните си екранни роли, носителката на „Оскар“ сподели: „Склонна съм да вървя напред. Не се спирам на миналото, но има определени теми, които съм засягала повече пъти, като ролите, които играем с другите срещу това кои сме всъщност, по-специално тези, които жените трябва да играят за различни хора в техните животи“.

Тя добавя: „А също и търсенето на свобода от страна на жените. Свободата на жените и възможността да разказват собствените си истории е тема, която се повтаря често, не умишлено, но в ретроспекция мога да кажа“.

Натали и Бенджамин се разведоха във Франция миналия месец, слагайки край на 12-годишния си брак, от който имат две деца – син Алеф, на 12 години, и 7-годишна дъщеря Амалия. Семейството живееше заедно в Париж в продължение на няколко години.

Натали подаде молба за развод миналия юли, един месец след като френското списание Voici пусна „бомбен“ репортаж, в който се твърдеше, че 46-годишният Бенджамин има връзка с известна 25-годишна екологична активистка на име Камий Етиен.

Натали Портман,

Натали и Бенджамин: Снимка:Getty Images

Приятел на двойката разкри по това време, че краят на брака на Натали първоначално е бил наистина труден за нея, но приятелите ѝ са се обединили около нея и са ѝ помогнали да премине през най-лошото.

След като твърденията за изневярата на Милпие станаха публични, източник каза на списание People, че връзката на Бенджамин е била „краткотрайна“ и че  той се е опитал да си върне актрисата, но че с любовта им вече „всичко било свършено“.

Вътрешният човек добави: „Той осъзна, че е направил огромна грешка и направи всичко възможно, за да накара Натали да му прости и да запази семейството им заедно“.

Самата  Натали никога не е коментирала развода си публично, но спомена във Vanity Fair този февруари, че ѝ е много неприятно да чете в таблоидите какво пише за брака ѝ и заяви: „Ужасно е и нямам желание да допринасям за това“.

Друг приятел на звездата  разкри, че крахът на брака ѝ с Бенджамин започнал още по време на пандемията и че двамата са били разделени за известно време през 2021 г. преди да се съберат отново през 2022 г.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари