IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън с първа снимка на дъщеря си Лондон

23 април 2024 18 00

Известната наследница разкри и какво стои зад името на момиченцето

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Парис Хилтън запозна малкото си момиченце със света!

43-годишната хотелска наследница сподели първи официални снимки на дъщеря си Лондон, която в момента е на 5 месеца.

„Тъй като Денят на майката е точно зад ъгъла, не можех да устоя да не запозная света с моето малко момиченце Лондон и да споделя тези прекрасни семейни моменти“, каза Хилтън пред списание People. Тя допълни, че дъщеря и синът ѝ Финикс са всичко за нея и се чувства като най-голямата късметлийка на света, защото е омъжена за любовта на живота си и двамата са създали прекрасно семейство. „Ние сме най-добрия отбор и животът ми най-накрая е завършен“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

В чест на дебюта на Лондон пред света, Хилтън пуска новата си песен Fame won't love you, което в превод означава „Славата няма да те обича“, която е в колаборация с известната изпълнителка Sia. Гордата майка заяви, че парчето е лично послание към децата ѝ, казвайки им че никой друг няма да ги обича така, както тя. Също така Хилтън иска Лондон и Финикс да знаят, че тя винаги ще е до тях и ще ги подкрепя във всеки един техен избор.

Парис обясни малко повече и за работния процес със Sia, казвайки че и двете се вдъхновили от личните ѝ преживявания.

„Когато започнахме да правим музика със Sia, говорихме много за личната ми история със славата в ранна възраст, травмите, които съм изпитала в тийнейджърските си години, натискът, който медиите могат да окажат на младите дами, моя опит с майчинството и създаването на семейството ми. Една от първите песни, които тя ми показа, беше невероятна и наистина разказва историята ми“, казва още Хилтън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

По-рано през месеца звездата сподели и защо е изчакала толкова дълго време преди да покаже лицето на дъщеричката си. Тя отговори на потребител в TikTok, който казва, че Финикс е много сладък и няма търпение да види как изглежда и Лондон. На това Парис заяви, че съвсем скоро всички ще се запознаят с дъщеря ѝ, но трябва да изчакат още малко. Обясни, че все още самата тя не се чувства готова да разкрива лицето на Лондон, но увери феновете, че дъщеричката ѝ е също толкова сладка, колкото батко си.

В подкаста си I Am Paris, гордата майка заяви, че Лондон е едновременно много сериозна и много сладка. „Е, все още е на пет месеца, но спокойно мога да кажа, че е много сладка и сериозна. Напомня ми страшно много на сестра ми Ники, докато Финикс е повече на мен“, казва още звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Парис допълни, че дъщеря ѝ все още не може да седи сама, но се смее и спи спокойно през нощта. По думите ѝ, двете ѝ деца се разбират чудесно, благодарение на факта, че възрастовата им разлика е по-малко от година.

„Лондон обожава батко си. Много е сладко да ги гледам заедно. Той е много мил и внимателен с нея... И понякога тя е в люлката си, а той отива до нея и започва леко да я люлее, докато тя го гледа и му се усмихва. Можеш спокойно да кажеш, че го обожава“, казва гордата майка.

Парис Хилтън: Имам опустошителен страх от раждането

Изненада – Парис Хилтън стана майка за втори път

Ядосаната Парис Хилтън: Бебето ми е напълно здраво!

Хилтън и съпругът ѝ Картър Реум обявиха раждането на Лондон чрез сурогатна майка през ноември 2023 година. Двойката също така има и син Финикс, който също е роден от друга жена през януари миналата година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Относно интересното име на дъщеря си, Парис заяви, че Лондон е един от любимите ѝ градове в целия свят. „Още като малко момиченце съм си мечтала да имам дъщеря, която да кръстя Лондон. Смятам, че звучи много сладко – Парис и Лондон – и името е уникално“, заяви диджейката.

Второто име на Лондон е Мерилин, което е избрано в чест на бабата на Парис. Второто име на Финикс пък е Барън, което е името на дядото на известната наследница. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари