IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена Дюан признава, че е по-уморена с третата си бременност

24 април 2024 17 40

Тя похвали Стив Кази за подкрепата

Снимка: БГНЕС

Джена Дюан похвали годеника си Стив Кази за пълната му подкрепа по време на третата ѝ бременност.

Бившата съпруга на Чанинг Тейтъм казва, че настоящият ѝ годеник Стив Кази е бил „невероятен“ по време на третата ѝ бременност, докато тя признава, че е била „по-уморена“ от предишните.

„Той постоянно ми напомня да си почивам“, казва Дюан пред People на празника Baby2Baby Mother's Day Celebration Presented by Aquaphor в The Grove.

Докато разговаря пред изданието на тържеството, 43-годишната Дюан казва, че 48-годишният Кази е бил нищо повече от „невероятен“, докато двамата чакат появата на новото им бебе.

„Той е наистина добър в справянето с апетита, а също така е невероятен в това да помага на Ева и Калъм с техните графици. И постоянно ми напомня да си почивам, което е наистина приятно. Той е невероятен в това отношение“, казва Дюан на събитието.

Звездата, която има 10-годишна дъщеря Евърли от Чанинг Тейтъм и 4-годишен син Калъм от Кази, казва, че е „наистина развълнувана“ да увеличи семейството си.

 „Когато бях дете, винаги съм имала това видение – то беше толкова специфично. Беше коледната елха около Коледа, а също и децата, семейството и просто хаосът. Щастлив хаос наоколо“, спомня си тя. „И онзи ден осъзнах, че съм си казала: о, по свой начин аз създавам (това). Така че това е вълнуващо за мен.“
Актрисата добавя, че да „преживееш по-голямо семейство е наистина вълнуващо“, след като е израснала като единствено дете.

Макар да казва пред изданието, че се чувства „страхотно като цяло“, докато се подготвят за „следващата глава“, тя признава, че се чувства и „по-уморена“.

„Трета бременност, докато гониш две други деца, определено те прави малко по-уморена. Открих, че пълзенето в леглото в 21:00 ч. определено е различно през тази бременност. Но като цяло всичко върви добре. И беше прекрасно. Но без съмнение съм малко по-уморена“, казва тя.

Дюан казва, че работата с Baby2Baby - национална организация с нестопанска цел, която помага на деца, живеещи в бедност, да получат стоки от първа необходимост – е „абсолютно невероятна“, а празненството по случай Деня на майката нарича „най-сърцераздирателното събитие“.

„Просто е невероятно да можеш да дадеш на тези майки, много от които са самотни майки, възможността да получат това, от което не би трябвало да се нуждаят, а именно неща от първа необходимост като майки, както и да ги поглезиш малко в Деня на майката, беше толкова красиво“, казва тя.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари