IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ивет Лалова роди първото си дете – момче е!

24 април 2024 22 03

Разберете как бившата атлетка кръсти сина си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Българската спринтьорка Ивет Лалова-Колио стана майка за първи път, роди момченце. Елитната спортистка се похвали сама с благата вест в профилите си в социалните медии. Ивет дори е споделила снимка от родилното отделение, на която се вижда и ръчичката на новородения ѝ син.

На кадъра личат още ръцете на гордата майка и на съпруга ѝ – италианеца Симоне Колио. От публикацията става ясно и името на бебето – Тиаго. „Добре дошъл в този прекрасен свят Тиаго Колио. Благодарим ти, че ни избра за свои родители. Толкова сме влюбени и сърцата ни са толкова пълни!“

Тя е написала и датата на раждането на първородното си дете, която е наистина специална – 24.04.2024 г.

Още в края на миналата година 39-годишната пенсионирана шампионка по лека атлетика разкри, че с мъжа ѝ очакват син през април месец т. г. и щастливото събитие вече е факт.

Чаровната Лалова споделяше свои кадри през цялата си бременност, като според всички нейни фенове този период ѝ се отрази наистина много добре, като тя беше станала още по-сияйна и красива. След по-малко от месец, на 18 май, Ивет ще отпразнува и своя 40-годишен юбилей, но вече с други приоритети в живота.

Любопитна подробност е, че и един от синовете на футболната звезда Лео Меси носи името Тиаго.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари