IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд отбелязва 38-ия си рожден ден

26 април 2024 10 50

Актрисата води спокоен живот в Испания

Снимка: БГНЕС

Амбър Хърд празнува рождения си ден, докато продължава да води спокоен живот в Испания. Актрисата навърши 38 години на 22 април, само няколко седмици след като дъщеря ѝ Уона Пейдж имаше трети рожден ден на 8 април. През последните месеци Хърд е забелязвана в редки случаи, като излиза в Мадрид за бягане.

Изданието People вече съобщи за новия живот на Хърд в чужбина, като източник на медията заяви, че тя е почувствала, че „просто трябва да се махне от САЩ“ след поляризиращия я процес за клевета с бившия ѝ съпруг Джони Деп във Вирджиния.

Имало е твърде много „хаос“ след присъдата от юни 2022 г., която се е произнесла предимно в полза на 60-годишния Деп. Това беше резултат, който Хърд нарече „неуспех“ за други жени по онова време. (Оттогава тя се е съгласила да плати на Деп 1 млн. долара в рамките на споразумение).

Хърд първо се премести на испанския остров Майорка, след което се установи в престижен квартал на Мадрид. Там „тя получава повече уединение“, казва източник през юли 2023 г.

Във видеоклип от миналото лято звездата отговаря на въпроси на местни репортери на тротоара, като казва на испански: „Толкова много обичам Испания“. Когато я попитаха дали планира да остане, тя отговори: „Да, надявам се. Да, обичам да живея тук.“

Хърд се завръща на екрана в независимия трилър „В огъня“, като през юни 2023 г. посещава филмовия фестивал в Таормина, Сицилия, за да го промотира.

Режисьорът на филма, Конър Алин, казва пред People през октомври 2023 г., че Хърд е „толкова отдадена майка“, която „наистина добре намира време“ за бебето Уона.

„Тя живее най-добрия си живот в Испания с дъщеря си и просто намира щастието по този начин“, каза той по онова време, добавяйки, че Хърд е „продължила напред“ след съдебните битки, но „мисля, че хората носят травми дълго време“.

Последната публикация на Хърд в Instagram е от 3 януари, когато тя сподели снимки зад кулисите от снимачния процес на филма „Аквамен и изгубеното кралство“.

Актрисата, която в момента няма регистрирани предстоящи проекти в IMDb, се превъплъти в ролята на Мера в продължението на супергероя, което излезе по кината през декември и се излъчва на „Макс“.

„След толкова време „Аквамен 2“ направи своя изблик (съжалявам, че е твърде лесно)“, написа тя в заглавието. „Благодаря на всички мои фенове за огромната подкрепа и любов при завръщането на Мера в AQ. Благодаря ви много.“

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари