IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

dmLIVE – козметичното студио, което всяка дама трябва да има в дома си

22 април 2024 11 00

Получете ценни съвети за красотата от професионалисти

Снимка: dm

Снимка: dm

Чували сме, че всяко момиче мечтае да стане принцеса, когато порасне. Да е заобиколена от придворни, които да се грижат за нея, и да има до себе си един красив принц, разбира се. Моята мечта беше съвсем друга. Мислите ми бяха далеч от бляскавите замъци и впечатляващите принцове, защото бяха свързани с желанието ми да имам чиста и красива кожа, която да ми вдъхне самочувствие и увереност.

dm

Ева Кикерезова, водеща на dmLIVE

Проблемите с външния ми вид започнаха преди гимназията. Борех се с агресивно и упорито акне, черни точки и милиуми. Кожата ми беше суха, което допълнително влошаваше нещата. Консултациите с дерматолог бяха част от ежедневието ми, като постепенно започнах да се научавам как и сама мога да се грижа за лицето си. Но дори и днес, когато тези проблеми отдавна са зад гърба ми, интересът ми към темата за това как да поддържам кожата си здрава и красива не стихва.

Затова намирам за изключително ценни източниците, които дават полезна информация за козметичните продукти и тяхното приложение. Като dmLIVE – формат за пазаруване на живо, който съчетава live shopping със съвети от експерти. Като дете на дигиталната ера и човек, който работи от вкъщи вече четири години, да научавам повече по любими мои теми на едно място и на един клик разстояние е огромно удобство и се вписва идеално в представата ми за практична информация.

dm

Анна Симова, водеща на dmLIVE

dmLIVE са предавания на живо, които се излъчват ексклузивно в Моят dm-App и  представят интересни теми и продукти от света на ежедневната грижа, грима, красотата, домакинството и много други. От удобството на своя дом всеки зрител може да научи най-важното по тези теми, да получи ценни съвети от вълнуващи гости и експерти, както и отговори на своите въпроси по компетентен и разбираем начин в чат на живо. Предаванията имат професионални водещи, които заедно с гостите представят различни марки и продукти. Докато гледате, можете бързо и лесно да направите поръчка на представените продукти в онлайн магазина на dm. Когато гледате в реално време, получавате и талони за отстъпка в Моят dm-App, които могат да бъдат ползвани и онлайн, и във физическите dm магазини.

dm

Боряна Стефанова

На 24 април в 18:00 часа е следващото издание на dmLIVE, когато със сигурност ще съм пред екрана, тъй като новото предаване ще бъде посветено на темата за грима. Въпреки множеството обучителни видеа в социалните мрежи, лично аз всеки път изпитвам безпокойство, когато застана пред огледалото, за да експериментирам с визията си. Затова с изключителен интерес ще проследя съветите за перфектен грим на специалния гост на dmLIVE Боряна Стефанова, която е професионален гримьор, популярна в социалните мрежи като @bobismakeup. На живо тя ще създаде неотразима грим визия с продукти на dm от марките alverde, trend !t up и s-he colour & style. Приятно гледане!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари