IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за Великден – зайци, яйца и пастелни цветове

27 април 2024 10 30

Изборът е безкраен, но ние събрахме най-добрите предложения

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Великден е съвсем близо, а с него идват и трепетни приготовления. Търсенето на рецепти за козунаци, курабии и агнешки специалитети върви ръка за ръка с украсата у дома и боядисването на яйцата. Но трябва да намерим време и да се погрижим за себе си, включително за маникюра и външния си вид. След като сме ви дали множество предложения за пролетни прически, които да използвате за Великден, сега е време да ви осигурим и вдъхновение за тематичен маникюр.

Не може да се отрече, че идеите за нокти на великденска тематика са едни от най-сладките и най-интересните. Имайте красиви зайчета с моркови, цъфтящи дизайни, меки пастелни палитри и сладки пилета с оранжеви човки. Самото зърване на великденски маникюр със сигурност ще предизвика усмивка на лицето ви. Ние сме тук, за да ви помогнем да се вдъхновите за предстоящия празник с нокти, улавящи красотата и настроението на Великден.

Предложения за великденски маникюр

Яйца и зайци

Няма нищо по-тематично от яйца и зайци за Великден. Хубавото тук е, че може да си направите маникюра както у дома с помощта на стикери, така и при професионалист, който може да ви нарисува каквото пожелаете. Разбира се, ако вярвате на собствените си възможности, също може да се пробвате като художник, но ви предлагаме да спестите нервите си преди празниците и просто да отделите един следобед за себе си и да отидете в салона за красота.

Пролетни цветя

Ако искате нещо, което ще е на мода и след Великден, тогава дизайнът с пролетни цветя е вашето решение. Цветен, минималистичен и тематичен още няколко седмици след празника, този маникюр определено ще ви накара да се почувствате по-добре всеки път, когато го погледнете. Може да изберете различно позициониране на цветния букет, както е показано на снимката, или пък да спазите реда и да нарисувате всеки нокът по еднакъв начин.

Малки сърчица

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erica (@press_reset_nails)

Търсите фин, интересен и пролетен маникюр, подходящ за Великден? Е, матовите нокти с малки сърчица са за вас. Това е интересен начин да разнообразите визията си, когато не искате нещо крещящо или прекалено привличащо вниманието. Може да нарисувате сърцата на естествения цвят на нокътя, или пък да сложите матово безцветно покритие. Също така, за повече интерес, добавете малки черни точки около сърцата, наподобявайки дизайн на великденски яйца.

Пилешки маникюр

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renae Janzen (@gelsbyrenae)

Един от най-забавните маникюри в нашата колекция е вдъхновен от пилетата и яйцата. Съчетайте най-тематичните неща за Великден, преобразявайки класическия френски стил. Вместо традиционните бели връхчета, нарисувайте пилета, излизащи от яйчени черупки, съчетани с тревичка или отделни яйчени черупки на останалите нокти. Цветовете са изцяло ваш избор, но е хубаво да има зелено, синьо и лилаво – тематични нюанси за Великден и пролетта.

Яйчена черупка

Друг начин да се вдъхновите от атмосферата на великденското яйце, без да ставате твърде буквални, е да създадете петнисти нокти. Този конкретен дизайн се отличава с бледолавандулов оттенък с черни точки, но можете да смесвате и комбинирате цветове в зависимост от визията, която търсите.

Великденски стикери

Поддържайте ноктите си изключително сладки чрез този великденски дизайн, направен с помощта на стикери. Всеки нокът има прозрачна основа със слой от малки пастелни точки. След това към комбинацията се добавят малки лепенки, изобразяващи морков, яйца, зайче и пиле.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари