IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 март

25 март 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Започнете деня със същественото, важното и нужното. Ако се натъкнете на затруднения – импровизирайте. Стремете се към ограничаване на загубите, а не към повишаване на постъпленията.

Телец

Ще се окажете непреодолимо магнетични именно за събеседници, чието присъствие ви е неприятно. Дистанцирайте се преди да са ви въвлекли в безпочвени спорове.

Близнаци

Включвайте се активно в екипните занимания и давайте предложения, само ако ви попитат. Оригиналните ви хрумвания едва ли ще получат одобрение, така че не занимавайте околните с тях.

Рак

Намалете темпото и се ориентирайте към дейности, в чието изпълнение сте сигурни. Някои задачи ще изостанат по обективни причини. Излишно е да си внушавате чувство за вина.

Лъв

Ще привлечете доста нови събеседници към себе си, независимо дали го искате или не. Опитайте се да ги прецените бързо и да игнорирате онези, чиято единствена цел е да ви използват по някакъв начин.

Дева

Част от промените ще се случат под влиянието на обективни обстоятелства. Излишно е да им се съпротивлявате. Ще сте далеч по-ефективни, ако се постараете да ги адаптирате към личните си намерения.

Везни

Полусенчестото Лунно затъмнение неминуемо ще се отрази върху настроението ви. Може да сте по-меланхолични, по-равнодушни или просто по-тревожни. Общувайте само с хора, на които имате безусловно доверие и не биха ви напомняли за допуснатите грешки.

Скорпион

Буквално на физическо ниво ще усетите непреодолимото желание на някой да ви навреди. Реагирайте незабавно, но колкото е възможно по-незабелязано. В конкретния момент е от значение да се измъкнете. След време ще разполагате с подходящи условия да се реванширате.

Стрелец

Околните ще ви атакуват с нова информация буквално от всички посоки. Ще е интригуваща, а част от нея и полезна. За да я оцените обективно, ще се наложи да я анализирате и систематизирате, което ни най-малко няма да ви затрудни.

Козирог

Не позволявайте на емоциите да въздействат върху решенията ви. След време ще установите, че никак не са били подходящи и ще изпитате неудовлетворение от самите себе си.

Водолей

Ще се справите окончателно с проблем, който ви безпокои още от началото на февруари. Бихте могли да си позволите заслужена награда, организирайки си някакво развлечение или друг вид предпочитано удоволствие.

Риби

Вслушайте се в забележките, които ви отправят. Дори да ви се сторят несправедливи, при всички случаи бихте могли да извлечете полезни заключения от тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари