IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„България Еър“ стартира директни полети до Лисабон за лято 2024 г.

9 април 2024 11 15

Полетите ще се изпълняват всяка сряда и събота

„България Еър“ стартира директни полети до Лисабон за лято 2024 г.

Пасажерите на „България Еър“ вече могат да се насладят на още една екзотична дестинация от портфолиото на авиокомпанията. На 6 април националният превозвач стартира своята нова редовна линия между София и Лисабон за лято 2024.

„България Еър“ ще лети директно до португалската столица и обратно два пъти седмично – всяка сряда и събота, до края на летния сезон. Най-ниската цена за еднопосочен билет в икономична класа за пътник без регистриран багаж до Лисабон е 139 евро.

Древен, пъстър и необикновен, Лисабон предлага палитра от преживявания, които ще впечатлят както любителите на приключения, така и тези които търсят незабравима почивка. Португалската столица е неповторима и по отношение на културното си и историческо значение. Над 62 са музеите в Лисабон, като небрежната разходка из цветните и стръмни улички представлява също своеобразна екскурзионна забележителност, която се допълва и от множеството средновековни замъци, разположени в различните части на града.

Още сега може да планирате своето незабравимо пътешествие до цветния Лисабон с удобните директни полети на „България Еър“. Повече информация относно разписанието и начините за резервация на билети може да получите от Центъра за обслужване на клиенти на имейл: callFB@air.bg, онлайн на www.air.bg и мобилното приложение,  в офисите на авиокомпанията в страната и в чужбина, както и през агентската мрежа.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари