IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрите аромати за вашата зодия, ако мечтаете за пролетна романтика

26 април 2024 17 30

Някои парфюми подхождат повече на дадени зодии от други

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Известен екстрасенс казва, че трябва да обърнете внимание на рождената си зодия, преди да изберете аромат тези пролет и лято – особено ако се надявате на романтика.

Британско-израелският астролог Инбаал Хонигман казва, че определени звездни знаци излъчват „по-силна химия“, ако използват определени ароматни нотки – и трябва да се уверите, че имате съвместимо съвпадение, преди да заложите на даден аромат.

Работейки с марката за красота Justmylook, която казва, че интересът към търсенето на „парфюми с феромони“ е нараснал три пъти през последните месеци, Хонигман разкрива по-долу точно кои аромати на кои зодии подхождат – и какво трябва да носите, за да привлечете хора от определени зодии.

А ето и повече за това кои аромати подхождат на вашия зодиакален знак:

Пикантни нотки за Овен и деликатни – за Везни

Ако сте Овен, първият знак на зодиака и сте родени между 21 март и 19 април, вие често привличате противоположния си знак, Везни, родени през късната есен, попадащи в обхвата на 23 септември и 22 октомври.

Овните са пламенни и страстни – и това се отразява в аромати като пикантна канела, ободряващ джинджифил или смели ухания на цитрусови плодове.

Но Везните, чиято енергия се определя от баланс, справедливост и хармония, трябва да се насочат към аромати, към които естествено гравитират – като балансирана роза, деликатен жасмин или хармоничен бергамот.

Земни тонове за Телец и екзотични – за Скорпион

Телците са родени през пролетта – между 20 април и 20 май и е известно, че привличат зодия Скорпион – родените между 23 октомври и 21 ноември.

Телците са представени от бика и тяхната земна, чувствена природа означава, че гравитират към аромати като земно пачули, чувствена ванилия и топъл кехлибар.

Скорпионът, неуловимият и мистериозен тип в зодиака, е пленен от аромати като съблазнителен мускус или ориенталски и екзотични подправки.

Билкови Близнаци и цитрусов Стрелец

Близнаците са родени между 21 май и 20 юни и обикновено привличат Стрелците, които се раждат няколко месеца по-късно, през зимата, между 22 ноември и 21 декември.

Близнаците са спонтанни, игриви и непостоянни. Водени от любопитство, те са запленени по аромати като живи цитрусови плодове, свежи билки или живи цветя.

Стрелецът, последният огнен знак на зодиака, винаги е жаден за знания. Неговият приключенски дух е пленен от аромати като екзотична дървесина, ободряващи цитруси или пикантна канела.

Ванилови нотки за Рак и флорални – за Козирог

Раците са родени през лятото – между 21 юни и 22 юли, но романтичните им колеги Козирози са зимни бебета, родени между 22 декември и 19 януари.

Известно е, че Раците са силно интуитивни и често претендират за психически способности. Те обичат успокояващата лайка, нежния жасмин или успокояващата ванилия.

Козирозите, от друга страна, са практични и решителни, пленени от аромати като изискан ветивер, класическо кедрово дърво или традиционни флорални смеси.

Роза за Лъв и въздушни нотки – за Водолей

Лъвовете, както и Раците, са летни бебета – родени в периода от 23 юли до 22 август, те се разбират най-добре с Водолеите, родени в студения период – от 20 януари до 18 февруари.

Известно е, че Лъвовете са изключително лоялни и уверени, точно като животното лъв, което ги представлява. Това означава, че аромати като царствена роза, уверен бергамот или луксозен уд са идеални за тях. Вълшебният уд ухае едновременно на дървесина, дим, смола, кожа и мускус.

Въпреки това, Водолеят, последният въздушен знак на зодиака, по-известен като прогресивния и напорист двойник на Лъва, харесва аромати като нетрадиционна лавандула, въздушен градински чай или водни акорди, които му подхождат най-добре.

Ясни и чисти аромати за Дева и успокояващи – за Риби

Летни бебета, Девите са родени между 23 август и 22 септември, докато техните събратя от Риби са родени между 19 февруари и 20 март. Като земен знак, Девите често са логични, практични и педантични. Така че аромати като чиста лавандула, свеж евкалипт или пресни цитрусови плодове са най-подходящи за тях.

Но Рибите, последните от зодиака, са интуитивни, чувствителни и съпричастни хора. Те предпочитат аромати, които са като мечтателен морски бриз – успокояващ бял мускус или нежна водна лилия.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари