IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 типа приятелки, които всяка жена трябва да има

13 април 2024 20 30

С какви хора да се обградите

Снимка: iStock

Снимка: iStock

С напредване на възрастта наистина се научаваме да ценим колко важно е да имаш хора, на които можеш да разчиташ за различни видове нужди и съвети. И по същия начин, колко е важно да се обградиш с хора, които те предизвикват, грижат се за теб и се интересуват от успехите, неволите и трудностите в живота ти. Постепенно, с порастването, започваме да се вглеждаме в миналото и да мислим за ефектите, които хората в живота ни са имали върху характера ни – особено когато става дума за женски приятелства. Да не говорим за радостите и огромните ползи, които те са донесли в живота ни по различни начини.

Всяка връзка с приятел е различна от следващата и сме сигурни, че ще се съгласите с нас, когато помислите за вашите приятелства. Независимо дали имате нужда от мотивация, за да се представите добре в професионална среща, или просто имате нужда от човек, който да изслуша всичките ви ежедневни размисли, знаете точно на кого да се обадите.

Приятелите ви трябва да ви помагат да се справите с всички изпитания и премеждия, които ви поднася животът, както и да ви помогнат да се насладите на всички добри части от него. Но животът има много аспекти и това често изисква солидна група от хора, на които можете да разчитате за различни неща. Като се има предвид това, има 10 вида приятелки, които всяка една дама трябва да има в обкръжението си.

10 типа приятелки, които всяка жена трябва да има

1. Противоположната

Противоположностите наистина се привличат! Някои от най-автентичните взаимоотношения, които съм имала, са били с приятели, които предизвикват мен и мислите ми и винаги са готови за добър, здравословен дебат. Сладко срещу солено? Ще спорим. Хейли Бийбър срещу Селена Гомес? Ще спорим. Политика? Познахте, ще поспорим.

приятелки, на

Снимка: iStock

Но невинаги забавните малки теми за дебат ви правят полярни противоположности, но и начинът, по който виждате света на по-дълбоко ниво. Можете да научите толкова много за различните гледни точки в живота, просто като се отворите за приятели с различни вярвания от вашите. И на свой ред можете да им предоставите и прозрение. Тези приятели също са невероятни, когато става въпрос да ви запознаят с нови дейности и преживявания, които може неочаквано да харесате.

2. Състрадателната

Това е вашият личен безплатен терапевт. Тези приятели са толкова добри в това да бъдат до вас, че се чувствате така, сякаш трябва да им платите за отделеното време всеки път, когато се оплаквате пред тях. Те търпеливо изслушват пълните ви разкази, съчувстват ви и ви помагат да се върнете към по-спокойно състояние на ума. Този приятел винаги предлага перфектно подбрани плейлисти или TED конференции за гледане въз основа на всеки момент на разочарование или отчаяние, в който се намирате, изпраща прегръдки чрез емотикони и знае как да вмъкне забавна реплика в съвета си, за да предизвика онзи смях през сълзи, от който имате нужда. Състрадателният приятел ще ви помогне да видите повече от една страна на проблема, ще ви мотивира да се опитате да станете по-добра версия на себе си и винаги ще ви държи здраво стъпили на земята.

3. Лайфстайл гуруто

фитнес, тренировки,

Снимка: iStock

Ако имате приятел във фитнеса, приятел в класа по грънчарство или може би дори любим спътник, вие имате лайфстайл приятел. Това са приятелите, с които често имате най-много общи неща и вие наистина процъфтявате в компанията на другия. Срещате се очи в очи за повечето неща и имате много сходни навици и предпочитания по отношение на вашия вкус и бюджет. Те вероятно са вашият любим приятел, за да изпратите текст с „Леле! Трябва да изпробваме онзи нов ресторант в града“. Времето, прекарано заедно, е забавно, безгрижно и без драми.

4. Искрената

Всички имаме по един приятел, който няма абсолютно никакъв филтър. Те изразяват своите мнения и наблюдения и не се страхуват да ни кажат какво мислят. Тези приятели често могат да бъдат малко груби и малко да прекрачват границата на моменти. Но всъщност тяхната пряма честност ни кара да ги обичаме толкова много.

грижа за

Снимка: iStock

Знаем, че винаги можем да разчитаме на тях за истинско, безпристрастно мнение по дадена ситуация и тяхната решителност винаги се оценява, когато трябва да вземем сложни решения. Приятели като тези често са едни от най-любящите хора, с които можем да се обградим, и те винаги ще бъдат наоколо, за да ни държат под контрол!

5. Колежката

Трябва да си вземете почивка и да се отдръпнете от работното си бюро, за да отидете да вземете кафе? Това е човекът, който нямате търпение да вземете със себе си. Виждате ги повече, отколкото виждате други приятели и споделяте толкова много за живота си с тях, често дори без да осъзнавате колко много всъщност знаете една за друга. Обикновено знаят всичко – от най-малките подробности (като какви съставки абсолютно мразите в обедните си салати) до по-големите, по-сериозни лични проблеми.

приятелки, ръка

Снимка: Pixabay

Толкова е лесно да се свържеш с тези приятели, особено след цялата работна драма и споделените мнения за различни хора и проекти. И нека си признаем, в крайна сметка прекарваме голяма част (ако не и по-голямата част) от деня си, като просто им изпращаме съобщения напред-назад. Те правят ходенето на работа всеки ден да си струва!

6. Тази, която познаваш цял живот

Представете си следното – правите планове да се срещнете с приятелка за вечеря, с която не сте се виждали от няколко години, но имате чувството, че никога не сте се разделяли. Продължавате оттам, откъдето сте спрели последно, сякаш не е минало никакво време! Това е твоят вечен приятел.

приятелки

Снимка: Pixabay

Разбира се, може да не се виждате редовно, но това няма значение. Този човек е бил там през цялото ви детство и всички онези забавни и неловки фази между тях. Знаете, че независимо колко далеч живеете един от друг или колко често се срещате, те винаги ще бъдат до вас.

7. Част от семейството

Подобно на горното, това е друг човек, когото познавате през целия си живот. Единствената разлика е, че те са във вашето семейство. Независимо дали става въпрос за брат или сестра, братовчед, леля или дори родител, винаги го има онзи най-добър приятел в семейството, който прави всяко голямо събиране малко по-поносимо.

приятелки, прегръдка

Снимка: Pixabay

Винаги можете да разчитате на тях да ви забавляват по време на семейни събития и често се оказва, че разменяте погледи с този човек, когато някой друг каже нещо смешно или неуместно. Те имат някои от най-добрите – често ужасяващи – анекдоти за вас и вие сте споделили някои от най-запомнящите се преживявания с тях.

Приятелки за цял живот – как Салма Хайек и Пенелопе Крус се сближават

Жените от кои зодии предпочитат ваканции с приятелки пред тези със съпрузи?

8. Купонджийката

Понякога просто искате да се разсеете добре от текущия проблем, просто да се забавлявате и по думите на нашата кралица Наташа Бедингфийлд, „освободете задръжките си“. Тази приятелка е тази, която ви казва: „Ставай, излизаме“ и изисква от вас да облечете онзи секси тоалет, за който тя знае, че сте крили в гардероба си от години.

женско парти

Снимка: iStock

Този приятел ви помага да излезете от черупката си. Тя споделя част от своята екстровертна енергия с вас, идеална е за двойни свалки и е най-добрият човек, когото да имате наоколо, когато просто искате да си прекарате добре. Тя ще ви позволи да се отпуснете, но ще ви спре в точния момент. С нея можете просто да забравите за негативните неща, които ви карат да спирате, да вземете малко напитки и да танцувате цяла нощ.

9. Готова за домашна вечер

Някога изпитвали ли сте това желание да прекарате цял уикенд в хола си с една и съща пижама в продължение на три дни, без сутиен, със заплетена и неизмита коса и да гледате любимия си сериал? Това е приятелят, който лежи перпендикулярно на вас, тъй като е вашият мързелив партньор.

маска за

Снимка: iStock

Може вече да сте съквартиранти с този човек или може да му се обадите, за да го поканите у дома за една качествена обща почивка. Така или иначе, те са вашият любим приятел, с когото да се размотавате. Чувствате се напълно комфортно с този човек и той ви помага да създадете онази зона на уют, в която можете просто да мързелувате заедно, да поръчате пица и да гледате всеки епизод на любимото си шоу.

10. Надеждната

Ако трябва да прикриете убийство, това е човекът, който ще ви помогне да го направите – без въпроси. Вероятно ги държите на бързо набиране, защото знаете, че ако нещо се случи, те ще бъдат единственият човек, на когото определено можете да разчитате, че наистина ще отговори на телефона. Те винаги са готови да подадат ръка (от това да ви закарат на лекар до това да ви помогнат да сглобите нещо у дома) и наистина са хора, за които сте благодарни, че са там в трудни ситуации.

приятелки IStock

Снимка: iStock

Те са отговорни, имат солидна репутация, че не ви дразнят и са едни от най-добрите доверени лица. Можете да им поверите най-дълбоките си и тъмни тайни и да знаете, че те ще ги занесат в гроба. Този приятел е изключително раздаващ се и лоялен, така че се уверете, че той знае колко е оценен!

За още статии от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари