IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп за периода 15 – 21 април

15 април 2024 17 30

Какво ви очаква според зодията

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 21 април 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Намалете темпото. Колкото по-малко шум вдигате около себе си, толкова по-лесно ще осъществите намеренията си. Ще се натъкнете и на спънки, но не си заслужава да ги драматизирате. Що се отнася до професионалните задължения, не очаквайте да напреднете кой знае колко. Ориентирайте се по-скоро към довършване на започнатото и обмисляне на следващите проекти, отколкото към стартиране на нещо ново. На този етап не е препоръчително да променяте работното място.

Телец

Две основни и водещи събития ще се случат във вашия знак. Първо е преминаването на Слънцето в него, а след това, съединението на Юпитер и Уран, което символизира началото на нов 12-годишен социален цикъл, в който предстоят сериозни промени предимно в областта на икономиката и технологиите. Подхождайте към задачите си отговорно и без да привличате вниманието. Анализирайте внимателно предложенията за инвестиции и разширяване на бизнеса, но не бързайте с активацията им. Служебните пътувания ще завършат успешно. Усложненията, доколкото ги има, ще са свързани с документи, така че не отклонявайте вниманието си, когато ги обработвате.

Близнаци

Личните отношения ще минат на заден план и ще отстъпят място на професионалните и социалните, които ще се нуждаят от леко „подреждане“. Меркурий все още е в ретроградно движение, не вярвайте на мили думи, блестящи комплименти и щедри обещания. Финансовото ви състояние ще е стабилно, може даже да получите допълнителни приходи, което не означава, че трябва да харчите безразборно. Постарайте се да не влизате в противоречия с хора, разполагащи с власт и възможност за управление на материалните ресурси, от които имате нужда.

Рак

Участието ви в екипните дейности ще бъде забелязано и високо оценено. Бързите ви и решителни действия ще ви осигурят нови почитатели и ще разширите сферата си на влияние. Усещайки доверието на околните, ще се почувствате по-свободни, по-самостоятелни и по-вдъхновени. Не е изключено да ви поканят да присъствате на публично мероприятие, да се включите в група по интереси или в друг вид обществена инициатива, която ще повиши популярността ви и ще се окаже доста перспективна за личностни изяви.

Лъв

Комуникацията ще е интензивна, нови хора ще навлязат в „гравитационното ви поле“. Много е вероятно част от тях да се превърнат във ваши верни почитатели, партньори, сътрудници, дори дългогодишни приятели. Ще успеете да разгърнете уменията си в дейности, свързани с финанси, логистика, транспорт, внедряване на нови технологии, усвояване на съвременни нестандартни технически средства. Няма да разполагате с лично време и възможност за уединение, но за сметка на това ще разберете колко много означавате за близките, приятелите и семейството си.

Дева

Предстоят промени, може би дребни, но приятни. Не сте готови за тях, но е безпредметно да им се противопоставяте. Те просто ще се случат. Придържайте се към хода на събитията, променяйте програмата и графика си според обстоятелствата. Тази тактика може и да създаде леко напрежение, но пък ще внесе и нотка на разнообразие. Интересните преживявания ще са свързани с отношенията ви. Не е изключено да възстановите прекъсната преди време връзка, да изясните съществуващо недоразумение или да ви завихрят в краткотраен флирт, който да завърши така внезапно, както е започнал, но пък да оживи ежедневието ви. Посвещавайте част от времето лично на себе си.

Везни

Със сигурност ще постигнете успехи, макар че ще са свързани и с определени усилия. Предстоят поредица непредвидени събития. В началото няма да можете да оцените реално важността им, но съвсем скоро ще установите благоприятните последствия от тях. Не се отказвайте от замислите си, независимо от затрудненията, на които се натъквате. Приемете ги като естествена проверка на личните ви възможности и подходящ начин да се докажете. Разчитайте предимно на себе си и на хора, които са доказали, че можете да им имате доверие.

Скорпион

Крайните резултати зависят от умението ви да намирате общ език с партньорите и събеседниците си. В процеса на деловите преговори може да разчитате и на личния си чар и обаяние, но все пак не само на тях. Ако не сте сигурни в познанията си, търсете допълнителна информация и се опитайте да я разучите по най-бързия начин. Някои замисли ще се осъществяват по-бавно отколкото сте предполагали, но това не бива да ви безпокои. От съществено значение е да сте аргументирани и да имате ясна концепция за очакванията си. Така ще повишите собствената си ефективност.

Стрелец

Не е изключено да получите интересно на пръв поглед предложение за нова или допълнителна работа. И в двата случая няма да е „здравословно“ да взимате импулсивни решения. Проучете подробностите и се опитайте да прецените ефекта във възможно най-далечна перспектива. Въздържайте се от рискови инвестиции. Обстановката на работното място на моменти ще е напрегната. Намесвайте се, само ако сте сигурни, че бихте могли да предотвратите конфликтите. Не е изключено да се наложи да предприемете кратко служебно пътуване. За предпочитане е да не го отлагате. Непредвидените разходи може да са свързани с някого от най-близките ви роднини, но няма да се отразят пагубно на бюджета ви.

Козирог

Събитията някак си непрекъснато ще ви връщат към миналото. Може да останете с впечатлението, че сте в период на „изплащане на старите дългове“. Има вероятност да възстановите стари връзки, но не е сигурно, че процесът ще е обнадеждаващ. Възможни са и двата варианта – както всичко да мине успешно и старите противоречия да бъдат забравени завинаги, така и обратното – да избухнат с нова сила и връзките да бъдат прекъснати окончателно. Подходът ви в конкретния случай зависи изцяло от вас. Ако се налага да се занимавате с подялба на имот, имущество или наследство, направете го незабавно. Отлагането само ще влоши ситуацията.

Водолей

Един от периодите, в които оставате с впечатлението, че някой друг подрежда живота ви вместо вас. Много е вероятно да стигнете до интересно решение на стар проблем. Колкото са по-оригинални похватите ви, толкова по-впечатляващи ще се окажат крайните резултати. Част от дейностите ще изискват външна намеса. Ще я получите своевременно, без да сте я търсили. Въздържайте се от рискови решения. Анализирайте задълбочено ситуациите, на които присъствате. Ще стигнете до заключения, които със сигурност ще се отразят върху възгледите и приоритетите ви. Не прекалявайте с физическите натоварвания и със скоростите, ако шофирате.

Риби

Предстои период, през който ще можете да отстраните „подводните камъни“. Първоначално ще намерите начин да подобрите отношенията както с колегите, така и с шефовете си. Много е вероятно да се явят удобни възможности за участие в обучение, семинари, тиймбилдинги, където не само ще повишите квалификацията си, но и ще създадете поредица полезни запознанства. Ако в момента се занимавате с някакъв спорен юридически въпрос, свързан с имущество и обща собственост, то ще се стигне до окончателното му решение. В личен план едва ли ще се налага да се справяте с някакви неприятности, стига да не омаловажавате мнението на близките си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари