IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови посоки – съвпадът Юпитер-Уран започва, но как ще се отрази на всяка зодия

16 април 2024 17 30

На 20 април двете планети се сдвояват във фиксирания земен знак Телец

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Вероятно сте забелязали, че последните няколко седмици са били особено интензивни, емоционални, може би дори малко изтощителни – и това не е само защото пролетта е толкова натоварено време от годината. Това е и благодарение на астрологията към момента, която включва ретрограден Меркурий, сезон на затъмнения, а на 20 април ще се случи най-голямата планетарна среща за 2024 г. – съвпадът Юпитер-Уран.

Когато две планети се срещнат на едно и също точно място в небето в същите точни градуси на зодиакален знак, казваме, че те са в съвпад. По-бързо движещите се планети, като Меркурий и Венера, образуват съвпади често, но е много по-рядко по-бавните, външни планети, като Юпитер и Уран, да се съберат. И на 20 април, за първи път от 1941 г., Юпитер ще се сдвои с Уран във фиксирания земен знак Телец, което сигнализира за чисто нов цикъл от духовни, артистични пробиви и финансови промени за обществото като цяло. Това също много вероятно ще доведе до щастливи промени в собствения ви живот – и ще оцвети начина, по който изразявате себе си през следващите 14 години.

Ето всичко, което трябва да знаете за това силно астрологично събитие, за да можете да се възползвате максимално от него.

На 20 април двете планети ще се срещнат за първи път от 2011 г. – и в Телец за първи път от 83 години. Юпитер, е планетата на изобилието, богатството и философията, смятана за най-щастливата планета в Слънчевата система, а Уран, е планетата на иновациите, електричеството, бунта и революцията.

Когато двете се съберат, можете да очаквате огромни промени, изненади, възможности и шансове да се движите в нова посока, която може да подпомогне личното израстване. Също така трябва да се отбележи, че съвпадът Юпитер-Уран през 2024 г. се случва в Телец, неподвижният земен знак, управляван от Венера, планетата на романтиката, ценностите, парите, изкуството и красотата. На свой ред, новата глава, която връзката ще донесе, може да повлияе на взаимоотношенията, печалбите и вашето възприятие за това, което е естетически приятно.

А ето и как съвпадът Юпитер-Уран ще повлияе на вашия зодиакален знак:

Овен

Тъй като Юпитер ще влезе в съвпад с Уран във вашия дом за доходи, тази шокираща планетарна среща може да повлияе на начина, по който внасяте пари, инвестирате, спестявате или мислите как най-добре да приложите уменията си в работата. Вероятно от известно време жадувате за промяна в тази област от живота си, но сега е възможно да се почувствате катапултирани в съвсем нова посока. Просто не забравяйте да прецените дали новите възможности са в съответствие с вашите ценности, преди да се гмурнете.

Телец

Юпитер се среща с Уран във вашия знак, което може да направи чудеса за укрепване на вашата увереност, ентусиазъм и представа за себе си. Ще се почувствате вдъхновени да правите иновации и да променяте начина, по който се появявате в света, и ще се борите за стремежите, които са най-близки до сърцето ви. Можете също така да сте в силна връзка с интуицията си и да жадувате за личен растеж, така че отделянето на време за медитация и саморефлексия също може да се окаже наистина плодотворно.

Близнаци

Съвпадът Юпитер-Уран попада във вашата зона на духовност, което може да увеличи вашето осъзнаване на мечтите ви и да ви мотивира да подхранвате психическото си благополучие чрез повишен ангажимент към работата върху себе си. Може дори да имате момент на провидение, свързано с тази област от живота ви. Обикновено сте толкова социални и в движение, че в тази следваща глава от живота си може да изберете да бъдете още по-съзнателни относно забавянето и даването на приоритет на почивката и вниманието.

Рак

Вашата зона за работа в мрежа и дългосрочни желания се активира от съвпада Юпитер-Уран, така че очаквайте големи, внезапни промени, свързани с екипите, с които работите, групите, с които се свързвате, и общността, в която участвате. Приятелства, които не са важни за живота ви може да изчезнат, докато платоничните връзки, които са в съответствие с визията ви за бъдещето, стават още по-силни. И очаквайте да се насладите на прилив на енергия и ентусиазъм, които да насочите към съвместни проекти.

Лъв

Срещата на Юпитер с Уран се случва в зоната на вашата кариера, така че закопчайте колана за променящи играта смени около това как сте оставили своя отпечатък професионално или публично. Възможно е от известно време да сте усетили как приливът се обръща, докато сте работили усърдно, за да спечелите признание, и сега можете уверено да стъпите в светлината на прожекторите и да се насладите на признанията, за които се борите. В същото време, като се има предвид непокорната природа на Уран, може да откриете, че можете да приемете по-свободолюбив подход към работата си.

Дева

Когато Юпитер влезе в съвпад с Уран, това ще се случи във вашата зона за по-високо обучение и приключения, което ще ви подтикне да разтърсите светската си ежедневна рутина по някакъв див и необичаен начин. Може би е време да резервирате онова пътуване на дълги разстояния, което не сте искали да предприемете, или можете да се потопите в нова област на обучение, за да усъвършенствате набора си от умения. Слушането и следването на инстинкта ви е огромна част от това пътуване за вас.

Везни

Юпитер ще влезе в съвпад с Уран във вашите емоционални връзки и интимна зона, което ще доведе до щастливи промени, свързани с най-близките ви взаимоотношения и общи финанси. С Юпитер в този сектор от известно време, вие сте искали да култивирате по-значима връзка и да засилите чувството си за сигурност и комфорт, и тъй като Юпитер среща Уран, може да сбъднете желанието си. Говоренето за вашите желания и предприемането на по-проактивен подход може да доведе до наистина задоволителен резултат.

Скорпион

Съвпадът Юпитер-Уран се случва във вашата зона на партньорство, така че се пригответе да бъдете изненадани и развълнувани от промените, случващи се във вашите лични взаимоотношения – независимо дали са романтични, платонични или професионални. Ако сте искали да се сдвоите с колега, за да започнете ново начинание или да започнете нова глава с вашия любим, този астрологичен момент може да бъде горивото, което ще тласне пътя ви към диви и прекрасни нови терени като двойка.

Стрелец

Съвпадът Юпитер-Уран попада в сектора на вашето здраве и ежедневна рутина, подкрепяйки способността ви да разтърсите всичко, което не работи добре в ежедневната ви суматоха. Може да се запалите да възприемете изцяло нова стратегия, за да се грижите за цялостното си психическо и физическо благополучие, развълнувани да експериментирате с практики (като медитация или терапия), които стимулират личното ви израстване. Вълнението ви може да доведе до това, че да рационализирате усилията си и да ви накара да се почувствате особено продуктивни и съживени.

Козирог

Съвпадът Юпитер-Уран попада във вашата зона на романтика и себеизразяване, като подчертава забавлението, креативността и споделянето на емоциите ви с другите по безгрижен, дори артистичен начин. Като цяло сте толкова отдадени на работата си, че може да е трудно да изградите време за спонтанност, но тази планетарна среща разпалва жаждата ви за магия, детски удивления и радост. Знаейки, че имате пълното право да натиснете пауза върху крайни срокове и задачи, за да прегърнете по-романтичната си страна, може да ви накара да се почувствате изпълнени и центрирани.

Водолей

Съвпадът Юпитер-Уран се случва във вашата домашна зона, така че семейният живот е основен фокус сега. Може да сте на прага на сериозни промени, свързани с това къде живеете, връзките ви с любимите хора или дори връзката ви с вътрешното ви емоционално Аз. Време е да предприемете прогресивен, проактивен подход за лечение на рани, които са останали незараснали твърде дълго или за справяне с продължаващи емоционални проблеми с роднини. Вашата иновативна природа се вдига на висока скорост, за да укрепи връзките навсякъде.

Риби

Съвпадът Юпитер-Уран се случва във вашата комуникационна зона, което означава, че ще забележите неговите ефекти по отношение на вашия социален живот, как се свързвате с другите и как търсите възможности за учене. Вероятно сте жадували за оживени разговори, моментни събирания и допълнително време за грижа за вашите платонични връзки и това астрологично събитие може да превърне вашето желание в реалност. Приятелите могат да подкрепят способността ви да усъвършенствате нови умения, а пътуванията на къси разстояния могат да се окажат отваряне на очите и засищане на любопитството.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари