IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодия Риби: Особняците в зодиака

19 февруари 2017 14 15

Те са нежни и чувствителни, но и доста трудни за разбиране

Риана е родена в първия ден на зодия Риби - 20 февруари; Снимка: gettyimages.com

Риана е родена в първия ден на зодия Риби - 20 февруари; Снимка: gettyimages.com

Хората от зодия Риби имат хиляди прекрасни качества като богато въображение, силна интуиция, творческа нагласа, нежност, добро сърце, грижовност към близките и т. н. Те обаче притежават и доста противоречиви характеристики, които са им спечелили репутацията на трудни и особени хора.

Те са склонни да крият мислите и чувствата си от света, поддават се на депресивни състояния, често живеят извън реалността и редовно се чувстват неразбрани от хората около себе си.

Има много какво да научите от личностите от този зодиакален знак и все пак те си остават доста сложни за декодиране натури.

Ето защо:

1. Те таят твърде много емоции вътре в себе си

Рибите копнеят за това хората около тях да ги разбират правилно, но в същото време рядко намират точните думи, за да изразят чувствата или нуждите си. Те прекарват твърде много време в мисли, но в крайна сметка рядко ги изразяват. Отнасяйте се с любов, уважение и разбиране към тези хора, иначе рискувате те да се отчуждят от вас и да потърсят утеха в своите въображение и фантазии.

2. Рибите обичат да бягат от реалността

Хората от този знак сякаш стават незаинтересовани към съвременния свят, когато нещата станат твърде трудни за тях. Те не се справят добре с преодоляването на проблемите – това им е твърде изтощително. Често светът се движи по-бързо от тях и те не могат да влязат в крачка, а бягат в уюта на собствените си мисли. Хората от зодия Риби са много грижовни по природа и другите често се възползват от добротата им, а това дълбоко ги разочарова, а разочарованието може лесно да се превърне в депресия и/или в апатия.

3. Те се доверяват твърде лесно

Рибите са силно емоционални същества и лесно подаряват любовта си на хора, които не я заслужават. Те се влюбват бързо и често биват наранени. Опитват се да видят най-доброто у хората, но нещата обикновено така се подреждат, че те се сблъскват с най-лошите им страни. Рибите имат високи очаквания и стандарти във взаимоотношенията и любовта, но след като няколко пъти разбият сърцето им, тяхното търпение се изчерпва завинаги. Те просто не могат да забравят мъката.

4.Те се нуждаят от много време да бъдат сами

Хората от тази зодия са склонни да се оттеглят в самота, далеч от всички дразнители. Те имат нужда да релаксират от всички конфликти и от всички лоши енергии. Понякога обаче не могат да намерят баланса между общуването с близките и почивката насаме със себе си и стават твърде дистанцирани и отнесени.

5. Те се отказват твърде лесно

Рибите обичат да бъдат в близки отношения или във връзка, но най-добре си функционират, когато са сами. Понякога те просто не могат да отговорят на очакванията на своя партньор и предпочитат да се откажат да полагат старания, дори това в последствие да ги направи нещастни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
Могат да се изброят поименно всички хора зодия риби, които искат да са сами, толкова са много.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар