IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Многодетен татко – Кристиано Роналдо е в рая с четирите си деца

18 март 2024 14 50

Футболистът бе като гъсеница, разхождайки по-малките си наследници

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всички познават Кристиано Роналдо като един от най-добрите и успешни футболисти на нашето време, но у дома той е просто татко

39-годишният португалец, който в момента се изявява като играч на арабския „Ал Насър“, живее заедно с цялото си семейство в Рияд. Въпреки слабата игра на отбора му, Роналдо продължава да бележи голове и да доказва на своите противници и хейтъри, че годините няма да го накарат да забави темпото. Съвсем скоро ще го видим и на поредното му Европейско първенство по футбол, където ще се опита да изведе Португалия колкото се може по-напред. 

Докато обаче дойде лятото в Германия, Кристиано се наслаждава както на играта по терените в Саудитска Арабия, така и на свободното време със семейството си. Колкото и натоварен график да има, футболистът никога не забравя, че на първо място е баща, обръщайки достатъчно внимание на петте си деца. 

Наскоро Роналдо публикува семеен клип, на който се вижда как разхожда четирима от петимата си наследници по плажа в Саудитска Арабия. На фона на песента Kiss of Life, футболистът държи ръцете на 6-годишните близнаци Ева и Матео, а момченцето е хванало за ръката 1-годишната Бела, която пък стиска здраво 6-годишната Алана. Единственият липсващ е 13-годишният Кристиано джуниър, който очевидно е бил във фитнеса по това време, опитвайки се да догони формата на известния си татко. 

Само преди няколко седмици Роналдо и най-големият му син позираха заедно в домашния фитнес, показвайки коремните си мускули. Разбира се, тези на 39-годишния футболист са доста по-изразени и достойни за завиждане, имайки предвид възрастта му, но Кристиано джуниър също не е за подценяване. 

„Hoje com o meu parceiro❤️“, написа Роналдо, което в превод от португалски означава „Днес с моя партньор❤️“. 

Всичките пет деца Кристиано отглежда заедно с приятелката си Джорджина Родригес, която също сподели видео от семейната ваканция в историите си в Instagram. Моделката показа луксозния хотел, в който са отседнали, като остави и коментар под видеото на приятеля си, пишейки „Мечта“. 

В началото на март Родригес се появи на сцената на Седмицата на модата в Париж за женската колекция есен/зима 2024-2025 на марката VETEMENTS. Там тя показа подкрепата си към Роналдо, носейки негова тениска с автограф. Тя бе с червената блуза, която напомня много на екипа на „Манчестър Юнайтед“ – последният европейски клуб, в който игра Кристиано, комбинирана с червена пола, дълга до пода. На гърба имаше и послание от самия футболист, което гласеше „За любовта на живота ми Gio x Vetements“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nss sports (@nsssports)

През юни миналата година Джорджина и Роналдо отпразнуваха шестия рожден ден на близнаците си. На снимките от празненството се вижда как цялото семейство позира пред две торти – зелена и футболна за Матео, а Ева е получила синя и с русалки. Родригес също така публикува снимка, на която Ева духа свещичките си, а Роналдо целува сина си по бузата.

Кристиано Роналдо реагира на слухове за раздяла с Джорджина

Героинята на Кристиано Роналдо навърши една годинка

Над закона: Кристиано Роналдо и Джорджина ще живеят заедно в Саудитска Арабия, въпреки че нямат брак

През април 2022 година футболистът сподели тъжната новина, че близнакът на Бела е починал при раждането

„С най-голямо прискърбие трябва да съобщим, че нашето момченце почина. Това е най-голямата болка, която един родител може да изпита. Само раждането на нашето момиченце ни дава сили да преживеем този момент с надежда и щастие“, написа Роналдо и помоли медиите и феновете да оставят семейството му насаме в този труден момент. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари