IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър на 59 – Синтия Никсън и Кристин Дейвис с топли пожелания

26 март 2024 14 50

Двете дами обявиха приятелката си за „константа“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

И просто така, Сара Джесика Паркър навърши 59 години, заобиколена от семейството и приятелите си. Макар рожденият ѝ ден да е коренно различен от този на Кари Брадшоу в „Сексът и градът“, двете събития имат един общ паралел – поздравления от приятелите

В понеделник, едни от най-близките приятелки на Паркър, с които тя е деляла екрана най-дълго време, използваха социалните мрежи, за да я почетат на специалния ѝ ден. Кристин Дейвис и Синтия Никсън, които започват приключението „Сексът и градът“ със Сара Джесика през 90-те години на миналия век, за да преобразят телевизията, не се поколебаха да засипят приятелката си със суперлативи и мили пожелания. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SATC ? (@sexandthecitytv)

В серия от снимки в своята история в Instagram, Дейвис сподели как двете с Паркър са се променили през годините. Тя включи както кадри от ежедневието, така и от снимачната площадка на „Сексът и градът“. След това Кристин публикува и снимка от по-скорошния сериал, „И просто така“, който се явява като продължение на оригинала. На последния кадър двете със Сара Джесика снимат сцена в магазин за обувки, като рожденичката държи интересна чанта във формата на гълъб, докато Дейвис е облечена с черна дантелена блуза с червена панделка и бяла яка. 

„Честит рожден ден на моята брилянтна приятелка. Толкова се радвам, че те имам в живота си. Независимо от обстоятелствата, ти си константа“, написа Дейвис. 

От своя страна, Синтия Никсън също отпразнува рождения ден на Паркър с публикация в историите си в Instagram. 

„До жената с най-добрия смях на света – честит рожден ден, приятелко“, гласеше посланието, което допълваше колаж на двете приятелки от наградите „Еми“, събитие на червения килим и пиене на кафе на снимачната площадка на „Сексът и градът“. Местоположенията са различни, но едно нещо ги обединява – на всяка снимка Никсън и Паркър се смеят от сърце. 

Паркър, Дейвис и Никсън влизат в ролите съответно на Кари Брадшоу, Шарлот Йорк и Миранда Хобс в „Сексът и градът“ от 1998 до 2004 година. Към тях се присъединява и Ким Катрал, която изигра Саманта Джоунс. Всички те се върнаха отново към героините си за два филма на големия екран – през 2004 и 2008 година. Преди три години в HBO пък се появи продължението „И просто така“, където видяхме любимото си трио без Саманта Джоунс. 

Дейвис и Никсън обаче не бяха единствените, които отпразнуваха рождения ден на Паркър. 

Нейният близък приятел, Анди Коен, последва примера им и сподели снимка с актрисата от Met Gala. „Честит рожден ден. Благодаря ти, че винаги ме водиш на забавни места“, написа водещият под кадър, на който Паркър позира на известните стълби пред музея „Метрополитън“, докато той я гледа с възхищение. 

Сара Джесика Паркър отбеляза 25 години от „Сексът и градът“

Сара Джесика Паркър наруши мълчанието си за завръщането на Ким Катрал

26 години щастие – Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик празнуват годишнина

В своя публикация в социалните мрежи Сара Джесика Паркър отпразнува 59 години, споделяйки снимка на чифт обувки, които пази за специалния момент. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

„Чаках този момент. Влизам с тях в театър Savoy, след което завземам вечерта. Надявам се те да ме отведат директно към шампанско и и веселие“, написа актрисата в описанието. На снимката виждаме високи кожени ботуши на ток, които са поставени върху домашните стълби на Паркър. 

Звездата отбеляза рождения си ден в Лондон, където в момента играе пиесата Plaza Suite заедно със съпруга си Матю Бродерик. Шоуто бе продължено до 13 април, а ролята спечели на Паркър номинация за награда Laurence Olivier за най-добра актриса.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари