IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разводът е мираж – Емили Блънт гледа с обожание съпруга си Джон Красински

24 април 2024 08 30

Звездната двойка сложи точка на негативните слухове за състоянието на брака си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Емили Блънт не спря да гледа влюбено съпруга си Джон Красински на последната им изява на червения килим за звездна прожекция на нейния нов филм The Fall Guy в Лондон в понеделник.

41-годишната британска актриса беше олицетворение на изтънчеността в шикозен бял костюм, който се отличаваше с контрастен черен ревер и маншети. Емили облече сако върху прозрачна блуза и завърши визията с обувки на токчета на Malone Souliers.

Емили и

Снимка: Getty Images

Междувременно 44-годишният Джон, от когото Емили има две дъщерите – Хейзъл, на девет, и Вайълет, на седем, носеше кафяв костюм и раирана вратовръзка.

Появата на Емили и Джон идва, след като преди няколко месеца, отново на червения килим, Джон каза на съпругата си, че няма търпение да се разведе с нея. Вероятно репликата му е била някаква шега или закачка, тъй като съпрузите продължават да изглеждат щастливи заедно.

Наскоро Емили сподели, че семейството ѝ обожава Сидни, след като са живели там в продължение на няколко месеца през миналата година, за да заснемат въпросния екшън филм, в който участва и Райън Гослинг.

Говорейки пред Daily Telegraph, тя каза: „Сидни ни посрещна с отворени обятия. Децата обожаваха факта, че пропуснаха зимата в Ню Йорк. Беше най-доброто място – най-добрата храна, най-добрите ресторанти, просто най-милите хора.“

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари