IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Джонас разкри как спортува, за да управлява своя диабет тип 1

29 март 2024 10 50

Певецът се опитва да е в максимално добра форма заради дъщеря си Малти

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ник Джонас разкри рутинните си упражнения, които му помагат да управлява диабета си тип 1, за да може да се чувства пълноценно, когато е със съпругата си Приянка Чопра и дъщеря им Малти. Ник има много причини да поддържа добрата си форма – кариера, сцена, семейство, но основната сред тях е неговото заболяване.

31-годишният певец споделя тренировките си в новия брой на Men's Health, признавайки, че мрази кардиото, така че няма да го видите да тича на бягаща пътека. „Нивото на глюкозата не само влияе върху основното ми здраве, но и върху моето емоционално и психическо състояние“, разкрива той.

Като музикант и актьор на турне, поддържането на форма е от решаващо значение, за да можеш да тичаш по сцената, пеейки три часа и половина. Но Ник,  който беше в родината на жена си Индия през последните две седмици, има друга още по-важна причина да остане във форма – 2-годишната му дъщеря Малти Мари, която споделя с 41-годишната си съпруга Приянка Чопра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

„Настоящата ми фитнес цел е да мога да вдигам дъщеря си с лекота“, казва той пред изданието. Джонас споделя, че работи за бедрата и за предмишниците си, за да може да вдига детето си и когато то порасне и натежи още.

Най-малкият от братята Джонас споделя, че сегашната му фитнес рутина е била подпомогната от времето, когато той снимаше шоуто на Audience Network Kingdom (от 2014 до 2017 г.), където играеше ММА боец.

Той нарече своята фитнес рутина тогава „наистина интензивна“, с тренировки с тежести сутрин, последвана от кардио и четиричасова тренировка по ММА.

„Беше наистина забавно да се тествам“, казва той. „Радвам се обаче, че вече не трябва да тренирам толкова упорито.“ Докато е на турне с групата си, Ник смята самите концерти за тренировка, но ги допълва с тренировка с дъмбели във фитнеса на хотела и под зоркото око на личния си треньор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

Той също така обяснява, че обича да прави по-забавни тренировките си, за да са му по-интересни. Понякога той тренира с братята си Джо и Кевин, но всички те имат различни стилове, когато става въпрос за ходене във фитнеса.

„Джо обича да е със слушалки и да се поти, а Кевин държи повече на разтягането и мобилността“, казва той.

За още новини от света на отношенията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари