IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вики Терзийска показа снимки от сватбата си преди осем години

8 април 2024 14 40

Вижте къде са сключили брак певицата и съпругът ѝ Петър Величков

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Виктория Терзийска-Величкова, известна още и като Вики от „Мастило“, показа в профила си в Instagram къде е казала голямото „Да“ на мъжа си Петър Величков преди осем години.

Тя е написала: „След осем години отново акостираме при сградата, в която се венчахме с Петър! За съжаление има ремонт и не можем да ви я покажем в целия ѝ разкош! Животът е хубав!“

Въпросната внушителна сграда се намира в окръг Йозефщат във Виена, а двамата носталгично са се снимали отново пред нея, само че този път тя не държи булчински букет. Много от последователите на Вики са отбелязали, че двамата с мъжа ѝ изглеждат дори по-добре и по-свежи отпреди.

От поста на певицата в социалната медия става ясно, че двамата със съпруга ѝ са се отдали на романтика по случай своята годишнина и са оставили двете си дъщери Маргарита и София у дома.

Вокалистката на бившата група „Мастило“ сключи таен граждански брак с бизнесмена, шеф във верига бензиностанции, през 2016 година, около месец преди да роди първата им дъщеря. Петър е с 8 години по-възрастен от съпругата си. За петролния шеф се знае, че има две по-големи деца от предишен брак.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари