IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеки Чан на 70 – Уил Смит с прочувствено пожелание

9 април 2024 17 40

Синът на Смит – Джейдън – си партнира с Чан в „Карате кид“ през 2010 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Уил Смит изрази огромната си благодарност към холивудската легенда Джеки Чан навръх 70-ия рожден ден на актьора. 

Носителят на „Оскар“ поздрави Чан с трогателно послание на 7 април, в което му благодари за „огромното влияние“, което е оставил върху семейство Смит. По-малкото дете на Уил – Джейдън – играе с Чан в „Карате кид“ през 2010 година. Така малкият Смит се превръща в истинска холивудска звезда само на 12 години. След това светът на Холивуд отваря вратите си за него, но Джейдън предпочита да го напусне и да се занимава с мода и музика.

„Честит 70-и (Еха) рожден ден на моя човек, Джеки Чан! В допълнение към създаването на моите най-любими филми на всички времена, показването на най-лудите моменти на големия екран – аз ти благодаря за помощта в отглеждането на Джейдън. Времето ни с теб в Пекин по време на снимките на „Карате кид“ остави траен отпечатък върху цялото ни семейство. Желаем ти много любов и щастие по време на следващата ти обиколка около слънцето“, написа Уил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Публикацията на актьора беше пълна с трогателни снимки на него, Чан и Джейдън, включително една от снимачната площадка на филма и друга, на която Джеки държи Джейдън зад кулисите на „Карате кид“ в Пекин.

Чан, който се очаква да се завърне в поредната адаптация на „Карате кид“ заедно с Ралф Мачино, говори пред Джордж Лопес през 2010 година и разказва, че Уил се е обадил на агента му, за да му представи идеята си за филм. Семейство Смит са продуценти на проекта, който се оказва истински хит и печели над 350 милиона долара по цял свят. 

„Съгласих се и попитах кой ще бъде учителят. Първоначално си помислих, че ме искат за ролята на детето“, каза тогава с усмивка Чан. Допълни, че често забравя на колко години е и все още се мисли за дете. Уил Смит обаче го върнал към реалността и му казал, че го иска за ролята на учителя, а детето ще бъде Джейдън.

По повод 70-ия си рожден ден легендарният актьор сподели своя публикация в Instagram, изразявайки благодарността си от възможността да остарее, въпреки всичките каскади, които е правил пред камерата през десетилетията. Той включи няколко снимки, показващи развитието му през годините, пишейки че много от приятелите му постоянно му напомняли, че 70-те му години наближават.

Изневерил ли е Уил Смит на съпругата си с актьора Дуейн Мартин

Уил Смит – шокиран и изумен, но все пак горд от искреността на Джейда Пинкет Смит

Уил Смит изглежда доволен след разкритието, че с жена му са разделени от 7 години

„Всеки път, когато чуя това число, сърцето ми спираше за секунда – вече съм на 70 години? След като се възстановя от шока, второто нещо, което ми идва наум, е поговорка, която брат ми Само Хънг казваше – „Да имаш възможност да остарееш е късмет“. Това е особено вярно за каскадьорите, не знаем колко големи късметлии сме, че имаме възможност да остареем“, написа Чан.

Актьорът допълни, че скорошните снимки в социалните мрежи, на които е показван с бяла коса, са извадени от контекста. По думите му, тази визия е за филм, като винаги е готов да изпробва нови неща за роля, независимо дали е свързано с опасна каскада или промяна на външния вид.

„Гледайки тези снимки, си припомням много мили моменти. Това, което искам да кажа, е – обичам да правя филми и обичам всички вас. Огромно благодаря на всеки от вас за пожеланията за рождения ми ден. Надявам се всеки да е щастлив и здрав“, завърши Джеки Чан.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари