IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-щастливият ден – Пиърс Броснан и съпругата му празнуват 30 години заедно

10 април 2024 17 50

Двамата се срещат за първи път през 1994 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В миналото имаше една популярна песен, в която се пееше „И ето идва най-щастливият ден, когато ти ще си далеече от мен“. На 8 април обаче Кели Броснан пее само първата част от текста, защото тазгодишният понеделник наистина е най-щастливият ѝ ден. В него тя празнува 30 години от запознанството с един от най-важните мъже в живота си, а именно съпругът ѝ Пиърс Броснан.

За да отбележи специалния повод, Кели публикува серия от снимки в социалните мрежи от миналото, допълнена от спомена за първата си среща с актьора. Тя нарече цялото преживяване „променящо живота“, а 8 април 1994 година определи като най-щастливия ден в живота си.

„8-4-94 беше моят щастлив ден. Как можех да знам, че ще заобиколя ъгъла и ще вляза в твоя живот, с което моята съдба ще се промени завинаги? Благодаря на щастливите ми звезди за това, че имах куража да ти се представя и завинаги ще съм благодарна за връзката и семейството, което споделяме 3 десетилетия по-късно. Честита 30-а годишнина, Пиърс Броснан. Времето лети, когато си на крилете на любовта“, написа Кели.

Поредицата от снимки включва моменти от младините на влюбените, включително официално парти, на което двамата носят черни тоалети, влюбена снимка от плажа, където Кели е с бяла рокля и е опряла глава в рамото на Пиърс, който пък е облечен с червена риза и дълги шарени панталони. Двамата седят на бял хамак, а зад ухото на г-жа Броснан се вижда и красиво лятно цвете. След това Кели е добавила малко по-папарашка снимка в близък план, а всичко приключва със самостоятелна черно-бяла снимка на съпруга й, който е до колене във водата, носейки раирани панталони, бяла риза на райе и бяла шапка с широка периферия.

70-годишният Джеймс Бонд не пропусна да изкаже и своята любов, коментирайки публикацията на съпругата си. „Благодаря на Бога за теб, скъпа Кели, ти ми даде криле да полетя. Обичам те много“, написа той.

Двойката получи също така множество добри пожелания и поздравления от приятели и колеги, включително Джейн Сиймур, Росана Аркет и Линда Томпсън.

През 2021 година Кели даде интервю пред списание People, спомняйки си за първото си впечатление от Пиърс, когато се срещат на онзи съдбовен ден в Мексико. „Той беше впечатляващ. Висок, тъмен и красив – всичко, към което всеки би бил привлечен на мига. Той имаше онзи закачлив блясък в очите“, разказва г-жа Броснан.

Само няколко дни по-късно двойката е на първа среща, където седят под звездите, държейки се за ръце и говорейки си до 3 сутринта. Кели казва, че напълно разбира защо съпругът ѝ е толкова харесван от жените по цял свят и често е определян за един от най-сексапилните мъже в Холивуд. По думите ѝ, Пиърс е наистина толкова впечатляващ в реалния живот, колкото и на екрана.

През декември актьорът говори за 22-годишния си брак, описвайки го като „духовно приключение“. Двойката се венча през август 2001 година и има двама сина – 27-годишния Дилън и 23-годишния Парис.

Гордият Пиърс Броснан поздрави сина си за важно постижение

Пиърс Броснан празнува рождения ден на любовта на живота си

Щастие за Пиърс Броснан – стана дядо за четвърти път

„Ние много се харесваме. Много се обичаме. Изминали сме много път заедно и сме видели много, много трудности като семейство, подобно на много други семейства по света“, казва Броснан относно тайната на щастливия брак. Допълва, че израстването с друг човек е много духовно преживяване, което може да промени всеки. Въпреки промените във визията ѝ на двамата през годините, Броснан е категоричен, че те все още се гледат със същите влюбени очи като преди 30 години заради огромната любов в сърцата си.

Пиърс също така благодари на съпругата си за подкрепата, която му е оказвала по време на холивудската му кариера, която го е държала дълго време извън дома заради снимки на различни локации. „Тя ми позволява да отида и да правя това, което правя като мъж, като актьор – винаги е била до мен. Кели е журналист, репортер. Тя е артист по свой си начин. И като жена, тя създаде семейство за нашите синове“, каза още Броснан, описвайки съпругата си като най-добрата майка за децата им.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари