IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Време за мъже – Оуен Уилсън и синовете му с рядка поява

22 април 2024 15 00

Тримата отидоха да гледат мач

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Оуен Уилсън си взе почивка от работа, за да прекара качествено време със синовете си.

През уикенда 55-годишният актьор бе забелязан на трибуните на стадиона на футболния клуб „Лос Анджелис“, за да изгледа мача им с „Ню Йорк Булс“. Към него се присъединиха 13-годишният Робърт „Форд“ и 10-годишният Фин. Седнали точно до терена в една от ложите на стадиона, Уилсън и момчетата му можеха да бъдат забелязани как крещят и държат фланелка с името и номера на нападателя Денис Буанга, докато аплодираха отбора от Ел Ей.

Това е една от редките появи на тримата мъже от клана Уилсън. Актьорът се опитва всячески да опази личния си живот и рядко говори за семейството си. Все пак е имало случаи, в които той разказва как успява да балансира работата и бащинството, както и как адаптира двете си семейства едно към друго. Уилсън споделя Форд с бившата си приятелка Джейд Дуел, а Фин е от връзката му с треньорката Каролин Линдявист. Актьорът също така е баща на 5-годишната Лайла, която споделя с Варин Вонгсвиратес. 

Въпреки че Уилсън не е във връзка с нито една от майките на децата си, той каза през 2021 година в интервю за Esquire, че живее близо до двамата си синове и всички се разбират чудесно.

„Понякога дори имам чувството, че ги виждам като тийнейджъри. Когато ще се обединяват срещу мен“, шегува се той.

През 2014 година, когато Фин се ражда, Уилсън гостува в предаването на Елън Дедженеръс, където сподели, че Форд много бързо е свикнал с по-малкия си брат и се справя чудесно с ролята на батко.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Varunie (@varunie)

„Форд е много мил и защитава брат си, винаги го нарича – дори не използва името му – нарича го „малък братко“. Мисля, че му харесва фактът, че Фин е по-малък“, допълва гордият татко.

Оказва се, че топлите братски чувства са напълно взаимни. Уилсън сподели, че Фин идеализира батко си и много иска да бъде като него.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари