IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Дженифър Гарнър и Бен Афлек вече се представя с мъжко име

10 април 2024 18 00

Запознайте се с Фин Афлек, познат преди като Серафина Роуз

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Запознайте се с Фин Афлек – 15-годишната дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, която доскоро беше известна с рожденото си име – Серафина Роуз Афлек. Средното дете на бившата холивудска двойка дебютира с ново, мъжко име, като направи първата си официална поява като Фин Афлек на възпоменателна служба за дядо си по майчина линия, а именно бащата на Гарнър.

Облечен в черен костюм с панталон и елегантна прическа, Фин се представи с новото си име, преди да прочете библейски стих пред хората, събрали се за погребението в Christ Church United Methodist в Чарлстън, Западна Вирджиния, в събота.

Фин беше заснет и с новата си късо подстригана коса още през февруари тази година, но погребението на дядо му беше първият път, когато детето на топактьорите се представи публично с ново име и самоличност.

Възпоменателната служба, предавана на живо във Facebook, беше за бащата на Дженифър Гарнър – Уилям Джак Гарнър, който почина седмица по-рано на 85 години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wapa.pe (@revistawapa)

Следвайки другите внуци на Уилям, Фин се представи на църковната катедра с думите: „Здравейте, казвам се Фин Афлек“, след което прочете глава 16, стих 8 от книгата „Притчи Соломонови“: „По-добре е малко пари с правда, отколкото голям доход с несправедливост.“

Фин е средното дете на Гарнър и Афлек, като има по-голяма сестра Вайълет Ан, която е на 18 години, и по-малък брат Самуел, който е на 15 години.

Дженифър обяви смъртта на Били в Instagram в сърцераздирателна публикация миналия понеделник, като каза, че той е починал „мирно“. „Благодарни сме за нежното поведение и тихата сила на татко. За начина, по който се дразнеше с палава усмивка и за начина, по който си измисли ролята на вечно търпеливия баща на момичета.“

Родителите на Фин се разделиха през 2015 г. и финализираха развода си през 2018 г., но поддържат приятелски отношения. През 2022 г. Афлек се ожени за певицата Дженифър Лопес, чиято 16-годишна дъщеря Еме Марибел Муниз също използва местоимения, неутрални по отношение на пола ѝ.

Еме и Фин са си близки като доведени сестри и често са снимани заедно из улиците на Лос Анджелис. Първите намеци за новото име на Серафина дойдоха миналия месец, когато Фин беше заснет да прегръща майка си Дженифър за сбогом на спирката на училищния автобус в Брентууд, Ел Ей.

На снимката името „Фин“ можеше да се види избродирано върху раницата на тийнейджърката. Откакто влезе в пубертета Серафина „Фин“ е с момчешка прическа и се облича в мъжки дрехи. 15-годишното момиче е само едно от няколкото деца на знаменитости, които все още търсят своята самоличност.

Големите синове на Меган Фокс и Чарлийз Терон, например, се обличат като момичета, a голямата биологична дъщеря на Брад Пит и Анджелина Джоли – Шайло, от дете предпочита по-момчешките визии. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Иван ( преди 2 седмици )