IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братът на Ева Мендес разкрива какви родители са сестра му и Райън Гослинг

11 април 2024 17 50

Карло Мендес сподели рядък поглед към семейния живот на актьорите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

По-малкият брат на Ева Мендес, Карло, разкри малко повече детайли около семейния живот на сестра си и дългогодишния ѝ партньор Райън Гослинг. Докато двамата актьори рядко говорят за личния си уют, сега подробностите бяха споделени от г-н Мендес, който даде информация и за начина, по който двойката възпитава двете си деца.

46-годишният Мендес каза пред E!News, че 50-годишната му сестра и 43-годишният Гослинг са невероятни родители на дъщерите си Есмералда и Амада, които са съответно на 9 и 7 години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlo Mendez (@cmendez78)

„Те говорят на сериозни теми с момичетата. Виждал съм ги как ги питат за тяхното мнение и се интересуват от него. Невероятни са“, казва Карло.

Въпреки че се възхищава на родителските способности на сестра си и партньора ѝ, Карло заяви, че постепенно е осъзнал колко голяма отговорност са децата. „Ако се случи на мен, няма да се откажа. Но засега не го очаквам с нетърпение и не го включвам в плановете си“, казва актьорът. Допълва, че колегите му Робърт де Ниро и Ал Пачино са станали бащи на 80, така че има още много време за неговото дете. „Първо искам да направя кариера, след което ще мисля за наследници“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlo Mendez (@cmendez78)

Ева Мендес обаче е на съвсем друго мнение относно семейния живот. В интервю в предаването Today през март тя заяви, че не се е замислила и за секунда, когато е решила да си вземе почивка от Холивуд в името на дъщерите си. „Чувствам се голяма късметлийка, че прекарах това време с децата си“, каза актрисата. Допълни, че все още работи, но предпочита да не се занимава с кино заради постоянните пътувания между локации, които я държат далеч от дома.

Мендес също така обясни и защо е решила да си вземе почивка от Холивуд, докато съпругът ѝ все още преследва мечтата си. 

„Беше като невербално разбирателство помежду ни. Разбрахме, че той ще пътува по работа, докато аз работя от вкъщи. Той отиде и си свърши работата. Просто е много добър в това, което прави. Свършва със задълженията си и веднага се прибира у дома“, казва Ева.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Въпреки че Гослинг е добре запознат с наградните церемонии, като се има предвид, че е бил номиниран за множество статуетки, включително три Оскара, той призна, че е имал нужда от семейна подкрепа по време на подготовката преди последното събитие на Академията. Тогава Райън изпълни песента I'm Just Ken от филма „Барби“, която бе номинирана за награда, но изгуби от Били Айлиш и нейната What was I made for?, която отново е част от саундтрака на блокбастъра.

Райън Гослинг и Ева Мендес се насладиха на семейно тържество в Санта Барбара

Ева Мендес изненада феновете си с редки семейни снимки

Ева Мендес за съпруга си Райън Гослинг: Той е най-добрият актьор, с когото съм работила

В интервю от червения килим преди премиерата на новия му филм The Fall Guy, Гослинг обясни, че Мендес и двете му дъщери са му дали много важни съвети преди самото изпълнение. 

„Беше чудесно. Беше много забавно, защото те дойдоха на репетицията предния ден и бяха на първия ред. Дадоха ми много важни съвети и бележки, всичките от които бяха страхотни. Те са огромна част от това, което съм... именно интересът на моите момичета към Барби и незаинтересоваността им към Кен беше това, което ме накара да приема ролята. Беше красиво преживяване да бъдат с мен до края на приключението“, казва актьорът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Въпреки че момичетата на Гослинг и Мендес са присъствали на репетицията, те продължават да остават скрити от общественото пространство, като досега не са стъпвали на червения килим, нито пък са виждани в социалния профил на майка си.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари