IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари готвят две нови шоута, включително готварско с херцогинята

12 април 2024 14 40

Двойката все още има договор с Netflix

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари са готови с идеите за следващите си две предавания за Netflix. 

На 11 април херцогът и херцогинята на Съсекс разкриха чрез своята продуцентска компания Archewell, че работят по две риалити предавания, които са в ранен етап на продукция.

Шоу, което ще бъде водено от Меган, която е и негов изпълнителен продуцент, ще показва радостите от готвенето и градинарството, забавлението и приятелството. Поредицата ще бъде режисирана от Майкъл Стийд, който е работил по Anthony Bourdain: Parts Unknown, докато двигател на цялото нещо ще бъде Лия Харитън, която е била продуцент на готварското шоу Selena + Chef на Селена Гомес по HBO.

42-годишната херцогиня на Съсекс от дълго време показва любовта си към готвенето, включително приготвяне на пуйка за Деня на благодарността, както и помощ в кухнята на Hubb Community. Заедно с организацията Меган създаде и готварска книга, което беше и един от първите ѝ кралски проекти след сватбата ѝ с принц Хари.

Другото предаване, под продукцията на семейството, ще предостави на зрителите безпрецедентен поглед към света на професионалното поло – спорт, който принц Хари играе от десетилетия. Той често взима участия в благотворителни мачове, включително среща за набиране на средства за организацията Sentebale, която принцът основава заедно с принц Сеисо от Лесото през 2006 година. Целта им е да помогнат на деца и млади хора, засегнати от бедност, неравност и ХИВ/СПИН в южната част на Африка.

„Известно предимно със своята естетическа и социална сцена, полото ще бъде представено по съвсем различен начин. Поредицата ще повдигне завесата, разкривайки смелостта и страстта в спорта, улавяйки играчи и това, което е необходимо, за да бъдеш състезател от най-високо ниво“, се казва в изявлението.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са изпълнителни продуценти на проекта, фокусиращ се предимно върху Откритото първенство на САЩ по поло във Флорида, докато Милош Балач, който се захваща със създаването на документалната спортна поредица Welcome to Wrexham, разказваща за футболния отбор „Рексам“ и неговото изкачване към върха след закупуването от Райън Рейнолдс, ще бъде основен продуцент.

Очаква се заглавията и премиерните дати за двете предавания да бъдат обявени през следващите месеци.

Изпълнителният директор по съдържанието в Netflix, Бела Баджария, каза на събитието Next on Netflix през февруари, че Меган и принц Хари имат няколко проекта в развитие. Тогава тя заяви, че двамата имат няколко идеи, върху които работят, като вече имат и филм и сериал в процес на разработка. „Всичко все още е в много ранен стадий, но идеите им са страхотни“, казва тя.

Херцогът и херцогинята на Съсекс подписаха многогодишен договор с Netflix – където „Костюмари“, в който Меган играеше преди да се омъжи за Хари, се изстреля до повторна световна слава през лятото – след като се оттеглиха от кралските си роли и се преместиха в родния щат на актрисата през 2020 година. Малко по-късно стана ясно, че двамата са основали своя продуцентска компания с името Archewell, която ще създава ексклузивно съдържание, включващо документални филми и сериали, сценарийни шоута и детски програми за Netflix.

Досегашните проекти за платформата включват интимния документален сериал Harry & Meghan, който излезе през декември 2022 година. Той се превърна в истински хит, гледан от милиони зрители по целия свят. След това се появи Live to Lead за иноваторите в света, включително Рут Бадер Гинсбърг и Глория Щайнем. Поредицата също дебютира през декември 2022 година, а през август миналата година в Netflix тръгна и документалната поредица Heart of Invictus за спортисти, подготвящи се за Invictus Games.

През август писателката Карли Форчън също потвърди пред The Independent, че центърът Archewell Productions на херцога и херцогинята на Съсекс ще адаптира нейния романтичен роман Meet Me at the Lake за Netflix.

Последните новини около Меган и Хари идват на фона на думите на херцогинята по време на конференцията SXSW в Остин на 8 март. Тогава тя поздрави Баджария за помощта и подадената към тях ръка, описвайки я като работеща жена, която се грижи за подобряване на разнообразието и представителството в развлекателния бизнес. Меган допълни, че по този начин Баджария помага на тъмнокожите жени да се чувстват значими и забелязани.

Принц Хари и Меган Маркъл може да сменят титлите си?

Опетнена репутация: Принц Хари с опит да измъкне името си от секс скандал

Срещата ще е кратка: За какво ще си говорят принц Уилям и принц Хари?

В същото време Маркъл разработва и своята лайфстайл марка American Riviera Orchard. На 14 март тя стартира профил вInstagram и започна работа по уебсайта, което отбеляза завръщането ѝ в социалните мрежи от 2020 година насам. Очаква се продуктите на Меган да бъдат пуснати в продажба по-късно тази пролет.

Името на марката изглежда е вдъхновено от крайбрежието на Калифорния, където херцогът и херцогинята живеят заедно с децата си принц Арчи и принцеса Лилибет. Според Travel & Leisure, Санта Барбара е наричана „Американската Ривиера“ в продължение на повече от век заради своя умерен климат и красиви пейзажи, както и заради своята вкусна храна и висока култура на виното.

American Riviera Orchard се стреми да продава прибори за хранене, готварски книги и хранителни продукти за мазане като желета, конфитюри и ядкови масла, с одобрение за услуги на магазини на дребно.

„Меган намира името American Riviera Orchard за перфектно. Струва ѝ се автентично. Тя няма търпение уебсайтът да стартира“, казва източник пред списание People. Той допълва, че марката ще отразява всичко, което херцогинята обича – семейството, готвенето, забавленията и домашния декор.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари