IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис и Аштън Къчър с първа светска поява, след като Холивуд се опита да ги изгони

23 април 2024 14 50

Актрисата пък сподели, че тя и мъжът ѝ са повлияли на цяло поколение бебешки имена

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Оказва се, че Мила Кунис и Аштън Къчър са повлияли на цяло поколение родители в САЩ, които са кръстили децата си в тяхна чест. 40-годишната актриса и съпругът ѝ се присъединиха към колегите си от филма Family Guy на сцената в петък на PaleyFest LA, и именно там Мила разказа една забавна история пред списание People.

Кунис каза: „Ще ви разкажа една забавна история. Децата ми ходеха на детска ясла. Това беше отдавна, но там, в забавачката, имаше едно дете, което се казваше Аштън и друго, което беше Мила. Те не бяха роднини. Бяха две различни малки деца, на две отделни семейства“, отбеляза тя.

Кунис добави: „Това беше първият ден, когато с Аштън влязохме в яслата… и там имаше произволна Мила и произволно бебе Аштън и аз си казах: „О, това е толкова очарователно.“

Актрисата от „Черен лебед“ каза, че тази среща се е случила „толкова отдавна“ и родителите на бебетата дори са ѝ се извинили. „Те бяха като „Много съжаляваме“, спомня си Кунис. „А аз им казах, че смятам това за много сладко.“

Мила Кунис

Снимка: Getty Images

Мила и 46-годишният Аштън се ожениха през 2015 г. и споделят дъщеря Уайът Изабел, на 9 години, и 7-годишен син Димитри Портууд.

PaleyFest LA отбеляза първото появяване на Кунис и Къчър на червения килим, откакто през септември беше разкрито, че те са написали писма в подкрепа на бившия си колега от „Шеметни години“ Дани Мастърсън, който беше осъден на 30 години затвор за упояване и изнасилване на две жени.

След като двойката се застъпи за Мастърсън имаше много негативни настроения към тях и те буквално бяха на косъм да бъдат застигнати от културата на канселиране в Холивуд. Двамата обаче реагираха навреме и пуснаха следното официално изявление: „Наясно сме с болката, причинена от личните писма, които написахме в името на Дани Мастърсън“, започна Къчър в краткото видео.

Кунис добави: „Ние подкрепяме жертвите. Ние сме направили това исторически чрез нашата работа и ще продължим да го правим в бъдеще“.

Оттогава Къчър се оттегли от организацията си за борба със сексуалното насилие над деца Thorn, наричайки писмата „грешка в преценката“.

Кунис също се присъедини към Сет Макфарлейн и Алекс Борщайн в петък за 25-годишнината на анимационното шоу на Fox.

Източник каза на Daily Mail по това време: „Те се чувстват така, сякаш ще бъдат канселирани /зачеркнати/ от Холивуд.“

Източникът добави: „Те се надяват, че с течение на времето хората ще забравят за тяхната позиция (в подкрепа на изнасилвач).“

Вътрешният човек каза още, че те очакват „щетите от всичко това“ да се отразят на кариерата им и ролята на Кунис да озвучава Мег във „Family Guy“, е „едно спасение и от финансова гледна точка“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари