IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес мотивация – голият Дейвид Бекъм показа перфектна физика

15 април 2024 14 30

Заслугата на сексапилната снимка е на Виктория Бекъм

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако все още не сте се мотивирали да започнете своето фитнес приключение тази година, оставете на семейство Бекъм да се погрижат за вас. 

Дейвид и Виктория Бекъм са известни с това, че правят всичко заедно – от издигането до световна слава в респективните си кариери до тренировки във фитнеса. И докато дизайнерката все още почива от уредите заради контузия на крака, тя бързо намери новото си амплоа, с което отново да бъде близо до съпруга си. Вместо да тренира, Виктория се превърна в личен фотограф на бившия футболист и в най-добрия приятел на цялото женско общество.

Преди няколко дни 49-годишната бивша спайска сподели снимка от последната тренировка на Дейвид. На кадъра собственикът на „Интер“ (Маями) изглежда повече от добре, носейки единствено розови къси панталонки, дръпнати достатъчно високо, за да разкриват татуировките върху бедрата. Бекъм комбинира тренировъчното си облекло с шапка, обърната с козирката назад, и червени маратонки с високи бели чорапи. 

„Сутрешна тренировка с този господин! Пак заповядайте!“, написа Виктория, предсказвайки благодарностите, които ще завалят към нея след публикацията.

От публикацията стана ясно, че дизайнерката все още стои далеч от физическите активности, като е правила компания на съпруга си само с тротинетката, която той самостоятелно сглоби преди месец. Триколесното превозно средство беше подарено на Виктория от Дейвид, за да може тя спокойно да се придвижва самостоятелно, докато кракът ѝ все още е увит в черна шина.

Поредицата „Пак заповядайте“ с голи снимки на Дейвид беше започната още през март, когато бившият футболист се съблече до кръста, за да смени няколко крушки в семейния дом. По това време той носеше само свободни дънки, като Виктория го нарече „умник“ за това, че се е сетил да смени крушките.

„Електричарят се завърна! Честит петък, пак заповядайте!“, написа шеговито дизайнерката.

В началото на април голият Дейвид отново присъстваше в социалния профил на съпругата си, като този път той вдигаше тежести в домашния фитнес, носейки същите розови гащета, с които го виждаме и в най-скорошната публикация. „Ранна тренировка със съпруга ми“, написа тогава г-жа Бекъм, а снимката бе публикувана в историите ѝ в Instagram.

На 49 години – готова ли е Виктория Бекъм да стане баба

Синди Крауфорд, Салма Хайек, Виктория Бекъм на последната корица на Едуард Енинфул за Vogue

Виктория Бекъм притесни феновете – появи се с патерици в Париж

Докато в последно време виждаме семейство Бекъм да тренира все по-често заедно, през 2017 година Виктория сподели, че предпочита да ходи на фитнес сама, за да може да отдели време за себе си и да се откъсне от реалността.

„Никой не идва във фитнеса, никой не ме следва там с лаптоп“, каза тя по това време. Допълва, че навсякъде другаде в дома ѝ лаптопите и графиците я преследват. „Винаги някой иска някакво одобрение, нещо да подпиша. Освен децата ми, никой друг не смее да идва във фитнеса“, казва тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue UA (@vogue_ukraine)

През март, по време на интервю за предаването на Джеймс Кордън This Life of Mine, Дейвид обясни, че първия път, когато срещнал съпругата си, не подозирал колко силна жена е тя и това е нещото, което все още го изумява и привлича в нея.

„Обичам силна жена и ми харесва фактът, че тя работи толкова усърдно. Обичам факта, че тя е страхотна майка“, каза бившият футболист. Той и Виктория са женени от 1999 година и имат четири деца – 25-годишния Бруклин, 21-годишния Ромео, 19-годишния Круз и 12-годишната Харпър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

„Харесва ми, че тя се грижи за мен понякога, през повечето време, и сме създали този живот с четири прекрасни деца, които са най-важното нещо в живота ни, така че затова избирам Виктория... заради начина, по който ръководи семейството ни“, каза още Дейвид Бекъм.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари