IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сури Круз може да разкрие истината между Том Круз и Кейти Холмс

16 април 2024 17 50

Тя не е сциентолог и никога няма да бъде

Снимка: БГНЕС

Сури Круз, която навърши пълнолетие, може да разкаже скандалната истина за връзката на родителите си Том Круз и Кейти Холмс.

Някога Сури Круз беше най-известното дете в Америка. Раждането на дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс на 18 април 2006 г. предизвика невероятен обществен интерес. Пет месеца след раждането си тя направи своя дебют на корицата на Vanity Fair в прегръдките на любящите си родители.

Тази година тя навърши 18 години и е изправена пред избор: да се върне към публичния начин на живот или да запази пълно уединение. Сури е израснала в Манхатън, нейната любяща и грижовна майка внимателно защитава дъщеря си от вниманието на феновете и медиите. И по-късно се оказа, че момичето не общува с известния си баща, до голяма степен поради страстта му към сциентологията.

През 2023 г. Кейти Холмс каза пред списание Glamour, че обича да „защитава“ Сури от общественото око, „защото вече беше толкова видима като дете“. „Много съм благодарна, че съм родител, че съм неин родител. Тя е невероятен човек. Тя е сърцето ми“, каза още актрисата.

През ноември 2013 г. Том Круз призна, че Холмс е подала молба за развод, „за да защити Сури от сциентологията“. В същото време Кейти подписа няколко документа за неразкриване на подробности от живота си заедно с актьора.

Но Сури, след като навърши пълнолетие, може да сподели епизоди от лични отношения между родителите си, ако сметне за необходимо. Освен това момичето няма законова забрана да говори за различията с Том.

Тони Ортега, експерт по въпросите на сциентологията, каза на Page Six: „Сури би била твърде млада, за да подпише каквото и да било споразумение, но сега тя е свободна да говори, ако иска. Ще бъде наистина интересно, ако го направи.“ Бившият сциентолог Майк Риндър добави: „Сури не е сциентолог и никога няма да бъде... Тя заслужава любов и съчувствие.“

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари