IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подготовка за лятото – Сиара иска да отслабне с поне 30 килограма след четвъртото раждане

18 април 2024 08 40

Каква е причината за желанието на певицата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пролетта вече е тук, а след нея идва най-хубавото време от годината. Преди обаче да посрещнем лятото, трябва сериозно да се замислим за фигурата си и да решим дали това, което виждаме в огледалото, ни харесва или искаме да го променим. Сиара попада във втория списък, но не поради причината, за която всеки си мисли.

38-годишната изпълнителка се подготвя за първото си турне след раждането на дъщеря си Амора Принцес през декември месец. В публикация, направена в Instagram преди няколко дни, Сиара сподели, че прави всичко възможно, за да влезе във форма, преди да се качи на сцената отново. Тя също така балансира тренировките, репетициите и здравословния начин на живот с майчинските задължения, което може да бъде доста изтощаващо, както знае всяка майка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Публикувайки снимка от фитнеса, Сиара написа, че се опитва да свали поне 30 килограма след раждането, да се подготви за турнето и да ръководи страничния си бизнес, докато в същото време кърми малката си принцеса. „Поздравления за всички майки, които се опитват да балансират всичко в живота си, виждам ви!“, допълни изпълнителката.

По-рано през месеца Сиара обяви, че тя – заедно с рапърите Бъста Раймс и Тимбаланд – ще се присъедини към Миси Елиът за лятното ѝ турне The Missy Elliott Experience. Концертите започват на 4 юли във Ванкувър, като се очаква обиколката да посети 24 града в Северна Америка, включително Сиатъл, Лос Анджелис, Лас Вегас, Ню Йорк и много други. Турнето ще приключи на 22 авуст в Илинойс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Подготовката на Сиара ще включва поделяне на родителските задължения със съпруга ѝ Ръсел Уилсън, с когото посрещнаха дъщеря си на 11 декември миналата година. Двойката обяви щастливата новина с обща публикация в социалните мрежи, под която написаха „Обичаме те страшно много!“.

Така Сиара и Ръсел вече са родители на четири деца – три общи и едно доведено. Двойката има 6-годишна дъщеря Сиена и 3-годишен син Уин, докато изпълнителката доведе в брака 9-годишния си син Фючър, когото споделя с бившия си приятел Фючър-старши. В интервю за списание People гордите родители споделиха каква е атмосферата у дома след появата на четвъртото им дете.

„Тези деца са страшно забавни. Те наистина са много смешни и, очевидно, колкото повече растат, толкова повече си мислят, че знаят за живота“, казва Сиара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Тази година семейството отпразнува първия си Великден след раждането на Амора. По този повод Ръсел Уилсън сподели обща снимка, на която всички позират заедно. Пред него са застанали Сиена и Уин, докато най-малката му дъщеря е в ръцете на Сиара. Като най-голям батко, Фючър седи леко далеч от родителите си, показвайки че вече е готов да атакува света и всичките му предизвикателства.

„Благодарен съм за семейството. Иисус продължава да ме изумява. Неговата саможертва в името на всички нас. Неговите любов и благодат за нас са повече от достатъчни. Завинаги ще съм благодарен за нашите деца и Неговата безкрайна любов“, написа Уилсън под снимката.

Сиара има нова мисия – постигане на перфектна кожа

Любов и аромат: Сиара и Ръсел Уилсън с общ парфюм

Ръсел Уилсън с молба към съпругата си Сиара

Сиара също отбеляза първия Великден на най-малката си дъщеря, споделяйки няколко нейни снимки. На първите няколко кадъра Амора лежи в леглото, облечена в красива бяла рокличка и диадема с бяла панделка. В един момент към нея се присъединява 6-годишната Сиена, която е сложила заешки ушички на главата си и също е облякла бяла рокля за празника. На последната снимка Амора се наслаждава на живота, поставена в розов пояс със сенник и оставена да си почива в басейн на фона на красива гледка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари