IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв партньор сте според зодията

2 юни 2019 14 15

Коя зодия е най-доброто гадже

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Понякога разчитаме на звездите, за да ни покажат вярното решение, когато сме изправени на кръстопът. Астрологията много помага, когато искаме да разберем човек, защото позицията на Слънцето и планетите в момента на раждането имат доста голямо значение за това какъв характер ще развие човек.

Ето малко помощ, която ще ви помогне да изберете подходящата зодия за бъдещия си партньор или да разберете дали със сегашния си подхождате, или е време да потърсите някой друг за дълготрайна връзка.

Според зодията: Кога е време да сложите край на връзката си?

Според зодията: Коя е най-добрата възраст за брак?

Овен


Снимка: iStock

Представителите на тази зодия обичат приключенията и изучаването на нови места. Не обичат да бъдат втора цигулка в една връзка, а мнението им трудно може да бъде променено. Въпреки това Овните са едни от най-любвеобилните партньори, което ги прави чудесни за дълготрайна връзка.

Телец


Снимка: iStock

Още от началото на връзката си с Телец ще забележите, че те са много мили и готови на всичко, за да ви направят щастливи. Ще подкрепят всяко ваше решение и ще се опитат винаги да сте доволни. Не летят в облаците и обикновено са доста скромни. Все пак обаче бъдете внимателни, защото са доста големи инати и може да влизате често в спорове.

Близнаци

Снимка: iStock

Мъжете, родени под този знак са много забавни и винаги застават зад партньора си. Не обичат да си стоят вкъщи и затова, ако смятате да влизате във връзка с Близнаци или да продължите да се срещате с човек от този знак, бъдете готови за доста обиколки независимо от метеорологичните условия. Представителите имат трудности при разчитането на знаци и е по-добре да им кажете, че имате чувства към тях, а не да ги чакате те сами да го разберат.

Рак

Представителите на този знак си падат малко по миналото време. За тях една спокойна вечер вкъщи с домашно сготвена храна, хубав филм и вино е перфектната среща. Но внимавайте с тези хора, защото са доста раними и лесно се обиждат дори от най-малкото нещо.

Снимка: iStock

Лъв

Мъжете от тази зодия са отдадени и страстни партньори. Те са уверени в себе си, доста енергични и връзката с тях може да се окаже малко трудна за удържане. Партньорите, родени под този знак имат чувство за контрол и често очакват тяхната половинка да им чете мислите.

Снимка: iStock

Дева


Снимка: iStock

Тук ще намерите партньор, който ще ви казва всичко в очите. Представителите на този знак не обичат задкулисните игри и не се притесняват да влязат в конфликт, когато видят нещо нередно. Също така са перфекционисти и се опитват да поправят всеки един проблем във връзката. Въпреки че са доста грижовни мъжете Деви често се стремят да променят характера на човека до себе си.

Везни

Снимка: iStock

Те обичат романтиката и са с доста приятен характер. Рядко губят самообладание и се опитват всичко да е гладко в отношенията с другия. Не се впускат в необмислени решения и понякога оставят партньорът им да направи финалната крачка.

Скорпион


Снимка: iStock

Мъжете от тази зодия са малко недоверчиви отначало. Винаги подлагат половинката си на тестове, с които да разберат дали точно тя е подходящата. Но веднъж успеете ли да спечелите сърцето им, те ще се отдадат изцяло на вас. Обичат да експериментират в леглото, така че няма да скучаете в тази област. Понякога обаче може да ви се наложи да се справяте с ревността им, тъй като имат способността да се привързват твърде много.

Стрелец


Снимка: iStock

Стрелците са позитивни и жизнерадостни хора. Обикновено са доста забавни партньори и намират щастие дори и в малките неща от живота. Мъжете от тази зодия са спонтанни, прями и обичат да пътуват. Често мислят, че една по-дълготрайна връзка може да навреди на свободата им и не стоят в една връзка дълго време. Така че, ако партньорът ви е Стрелец, бъдете готови да водите битка за обвързване.

Козирог


Снимка: iStock

Мъжете от този знак са любящи и хора, на които можете да разчитате. Винаги ще намерят начин да ви помогнат, когато имате нужда. Ако ще се обвързвате с човек от тази зодия, бъдете готови да се състезавате за тяхното внимание с работата им.

Водолей


Снимка: iStock

С представителите на тази зодия винаги ще намерите тема за разговор. Можете да говорите за всичко без да се притеснявате. Като партньори те обичат да се грижат за половинката си и да я карат да се чувства специална. Понякога обаче говорят преди да мислят и това води до нараняване на човека отсреща.

Риби


Снимка: iStock

Мъжките партньори от тази зодия са грижовни и романтични. Много лесно се доверяват на хората, но рядко оценяват това, което имат. Често смятат, че партньорът им не е достатъчно добър и гледат да се разделят с него. Но това понякога води до изпускане на истинската любов, смятайки, че някой друг ще е по-добър за тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Гаро ( преди 4 години )
Дрън,дрън,дрън.Който вярва в тия работи,пада от Луната.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар