IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6-те зодии, за които любовта е като бойно поле

29 март 2024 17 30

Това са и най-ранимите, но и най-добросърдечни знаци

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Борбата е истинска, когато човек я води с чисто сърце. Хората с по-нежни сърца могат да бъдат изключително чувствителни и раними. Става въпрос за хората, чиито сърца са най-крехки, когато става дума за любов.

Любовта е красиво чувство, но понякога кара хората да проявяват доброта и слабост, а те могат да ги накарат да се чувстват така, сякаш не заслужават да бъдат обичани, когато в действителност не е така.

Когато вложите всичко в някого, в дадена връзка, може наистина да останете много наранени, ако тази връзка се провали или ако въпросният човек не ви отвърне със същите тези чувства. Да си добросърдечен може да бъде както проклятие, така и благословия.

Дори и да бъдеш наранен хиляди пъти, защото имаш добро сърце, никога не трябва да променяш това, което си, защото може да откриеш онзи човек, който ще те обича заради теб самия.

Когато имате добро сърце, вие сте склонни да виждате най-доброто в хората, вие сте добър слушател и ви е грижа за чувствата на другите.

Удивително е да сме в хармония със своите емоции, както и с другите, и се нуждаем от повече хора с добри сърца, които могат да направят света ни по-хубаво място за нашите деца.

Някои зодиакални знаци са много по-чувствителни от други, на които пък сякаш им липсва емоционалност. Тези характеристики не са непременно лоши или добри, просто човек обикновено се ражда в една от тези две категории.

А ето и кои са 6-те най-добросърдечни зодии, които обаче преживяват най-тежките си битки в любовта:

1. Рак (21 юни – 22 юли)

Това е най-чувствителната зодия. Хората от този воден знак са много раздаващи се и обичат да даряват и получават любов. Независимо дали е от семейство, приятели или любим човек, те даряват нежност и привързаност и ако не получат същата любов обратно, това наистина може да разбие сърцата им. Най-добрият начин да обичате Рака е да не се възползвате от неговата любяща природа и добро сърце. Само тогава отношенията ви наистина ще вървят по мед и масло. В противен случай той може да се затвори в черупката си и тогава ще разберете най-ясно какво точно означава терминът „пасивна агресия“.

2. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите често погребват емоциите си, защото дълбоко в себе си имат крехки сърца и гледат да ги опазят. Те не обичат да бъдат отхвърляни и ако се чувстват като такива, това няма да доведе до нищо добро във връзката им. Скорпионите са способни да обръщат внимание на детайлите и забелязват дали партньорът им ги обича и им е отдаден или се възползва от тях и/или ги заблуждава. Ако половинката на Скорпиона не му е лоялна, той умело разгадава знаците и минава в защитна и дори в нападателна позиция. 

3. Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците също тайно са много емоционални хора. Те са много чувствителни, но са страхотни в правенето на шоу и слагането на маски. Зад завесите обаче, сърцето на Близнаците е много крехко. Хората от този знак се опитват да изглеждат твърди и не особено чувствителни, но дълбоко в себе си са страстни любовници и обичат да дават и получават обич. Ако някой разбие сърцето им, те няма да покажат видимо, че страдат, но дълбоко в себе си ще си ближат раните с години. Ако бъдат наранени обаче, те ще намерят начин да си го върнат, дали чрез мръсни номера, чрез надменно поведение или чрез любовна афера – въпрос на личен избор.

4. Овен (21 март – 19 април)

Този знак също е силно чувствителен. Той дава всичко от себе си в своята романтична връзка, но ако не получи същото в замяна, започва адът. Хората от пламенната зодия Овен са много открити за чувствата си, така че ако им кажете нещо на въпреки или направите нещо, което да ги нарани, те, от своя страна, също ще ви накарат да почувствате болката, която сте им причинили. Така че, по-добре се дръжте по-внимателно и нежно с половинката си Овен, ако не искате да живеете с вечно вкиснат и груб партньор. Но поведението му винаги си има причина – той става лош, само когато не е доволен от връзката си.

5. Риби (19 февруари – 20 март)

Този знак не е готов да получи нищо по-малко от очакваното. Рибите са много крехки и раними и обикновено изискват цялото внимание на своята романтична половинка. Те вярват в лоялността, така че ако те са лоялни към вас, очакват същото в замяна, иначе от златна рибка могат да се превърнат в стръвна акула. Ако разбиете сърцето на човек от този знак, той ще бъде толкова разочарован, че горчиво ще съжалявате за грешката, която сте допуснали спрямо него. Буквално ще намери начин да ви го върне тъпкано и да ви вгорчи живота.

6. Лъв (23 юли – 22 август)

Този луд Лъв е изпълнен с екстремни емоции. Ясно е, че хората от този знак са много чувствителни и импулсивни. Те са супер страстни и държат на лоялността във връзката. Ако попаднат на неверен партньор, те ще реват точно като техния животински символ – Цар Лъв. Обикновено те са в центъра на светлината на прожекторите (в буквален и преносен смисъл), но ако се опитате да ги засенчите, те ще станат агресивни, защото лесно се обиждат и имат огромно его. Просто бъдете любящ, уважителен, уравновесен и лоялен партньор на Лъва и всичко ще бъде наред!

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 4 седмици )