IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, с които да се срещате, ако искате страстен сексуален живот

12 април 2024 17 30

Някои астрологични знаци са майстори на страстта и удоволствието

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки зодиакален знак носи своя вкус на масата (и в спалнята). Овните винаги са готови да опитат нещо ново, Близнаците жадуват за стимулация по всички възможни начини (и интелектуални), докато Козирозите обичат да имат контрол, така че може да предпочетат малко БДСМ. Но ако искате ултрастрастен сексуален живот, има три конкретни зодиакални знака, които могат да ви го предложат.

От прекарване на часове в обятията на своите партньори до поддържане на интензивен зрителен контакт през цялата нощ (и ден), тези зодии са майстори на страстта и удоволствието. И докато горещият секс изглежда различно за всеки, представителите на тези три знака са страхотни в общуването с хората, с които водят интимен живот. Ако имате връзка с човек от тези три зодии, гарантирано – нуждите ви ще са задоволени.

Планетата Венера отговаря за нашия сексуален живот, за това, което ни привлича, за нашия вкус и естетика, когато става въпрос за секс и сексуалност.

Когато говорите за секс и астрология, почти винаги трябва да проверявате планетите Венера и Марс. „Венера е нашият сексуален живот, това, което ни привлича, както и нашият вкус и естетика, когато става дума за секс и сексуалност“, казва астрологът Даниел Сантос. „Марс е планетата на желанието, посвещението и начина, по който преследваме това, което искаме.“

Венера е женственият, мек и възприемчив двойник на агресивния, мъжествен, даващ Марс. И двете планети овкусяват сексуалните апетити на човека. Тези, които жадуват за секс или връзка, заредени със страст, обикновено имат подчертано влияние на Марс и/или Венера в техните натални карти.

Ако страстта е ваш приоритет, ето кои са трите зодии, които наистина ще донесат заряд и пламъци във вашата спалня.

Телец (20 април – 20 май)

Телците (както и тези с асцендент или луна в Телец) не просто обичат комфорта и лукса, те живеят за тях. От запасяването на техния будоар с ароматизирани свещи, луксозни парфюми и скъпи масажни масла до закупуването на ленени чаршафи от най-високо качество, Телецът обожава удоволствието на сетивата по всяко време на деня и нощта.

Този управляван от Венера знак се характеризира с чувственост и приемане на нещата бавно – не по скучен начин, а по-скоро по задълбочен. „Телците обичат да правят секс дълго време и да почувстват пълното удоволствие и красота на това взаимосвързано изживяване с партньора си“, казва астрологът Даниел Сантос.

Телците обичат любовната игра и ще отделят достатъчно време и внимание на всяко от сетивата ви, за да ви накарат да се потопите в момента – целувки, масажи, галене, шепнене на сладки неща в ухото ви. Тъй като се впускат в дълбок зрителен контакт и прегръщане през цялата нощ, хората от този земен знак успяват да засилят страстта и да нажежат атмосферата в сексуалния живот на своя партньор.

двойка в

Снимка: iStock

Везни (23 септември – 22 октомври)

Като другия знак, управляван от Венера, не е чудно че мечтателните Везни са толкова добри в това да бъдат секси (същото важи и за онези с асцендент или луна във Везни). Подобно на Телеца, Везните имат „чувствена, красива, мека енергия“, казва Сантос. Везните са знакът на партньорството, любовта и романтиката и те наистина жадуват за връзка с партньора си.

Везните се характеризират със справедливост и уравновесеност. Този знак е привързан и внимателен към нуждите на партньора си. При тях няма егоизъм, а по-скоро хората от този знак държат с партньора им да изпитат еднакво удоволствие по време на сексуалния акт.

Каквато е и природата на Венера, Везните са изключително флиртуващи и забавни и обичат да опитват нови неща в спалнята. Тези любовници си падат на 100% по ролевите игри и превръщането на всичките фантазии на партньора им в реалност. От купуването на секси бельо и играчки до превръщането на спалнята им в секс тъмница за през нощта, Везните ще се ангажират изцяло да направят своя сексуален живот възможно най-страстен и взаимноизпълващ.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Не се заблуждавайте от склонността им към уединение – хората от водния знак Скорпион (както и тези с асцендент или луна в Скорпион) са изцяло обсебени от това да насърчават страст в сексуалния си живот с хората, които обичат.

„Скорпионът се управлява от Марс и Плутон, казва астрологът Стефани Капони, Марс отговаря за начина, по който предприемаме действия и начина, по който изпитваме страст, а Плутон означава трансформация и всичко е свързано с неща табу. Така че Скорпионите често са леко извратени по отношение на секса. Те обичат да експериментират със садо-мазо и ролеви игри, да пишат страстни есемеси и др., с които да усилят топлината и да поддържат нещата в спалнята интересни.“

Интуитивни и емоционални, те знаят какво иска партньорът им, понякога дори преди той да им каже. Предпочитайки да отговарят, те обикновено са тези, които правят първата крачка и ви помагат да откриете всичките си желания – този мистериозен воден знак ще промени всичко, което сте мислили, че знаете за секса.

В заключение: Без значение  от коя зодия сте, ако искате по-страстен сексуален живот, ако искате да изпробвате нова поза или да изненадате половинката си със секси есемес, за повече вълнение, наложително е преди това да си осигурите определено ниво на комфорт с този човек. Вие трябва да се свържете с партньора си по-дълбоко и да сте открити относно желанията си в леглото. Това може да помогне и на двама ви да се възбудите един друг много по-силно.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари