IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гореща: Джей Ло демонстрира секси извивки в нова фотосесия по бельо

9 април 2024 16 30

Попзвездата показа доста плът в последната си кампания за Intimissimi

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес е по-гореща от всякога в новата си кампания на Intimissimi в елегантно неутрално бельо. Звездата позира пред обектива на фотографа Норман Жан Рой, показвайки доста плът в знойната си реклама за италианския моден бранд. Лопес носи гама сутиени и бикини в телесен цвят, а до снимките си в Instagram тя е написала: „Прегърнете силата си“.

54-годишната изпълнителка на хита Jenny From the Block е качила поредица от снимки в своя профил в социалната медия, тагвайки Intimissimi и въпросния фотограф. На кадрите Дженифър демонстрира стегнатия си корем, докато се излежава на копринен фон, облечена в различни комплекти сутиени и бикини в пастелни тонове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

На въпросните снимки актрисата от „Ожени се за мен“ показва няколко модела от новата колекция Silky Intimates на Intimissimi, включително сутиен с банели, безшевен сутиен и бразилски бикини.

За някои от кадрите в сесията тя увива тялото си частично с копринено кафяв плат, носейки златни обеци, пастелен грим с обемни мигли, а косата ѝ е прибрана назад.

Това не е първият път, когато Джей Ло позира за Intimissimi. Тя е била модел на популярната марка бельо и преди, като е позирала и по черни дантелени комплекти, и в по-цветни предложения.

А през декември дори създаде собствена ослепителна колекция от бельо за марката, като написа, че визията ѝ е вдъхновена от новия ѝ албум This is Me … Now.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jlover Valsi (@jloversjlo)

Феновете изразиха много любов към най-новите закачливи снимки на изпълнителката на Let’s Get Loud, като един, който написа „Кралицата на Вселената“.

„Всички завиждаме на Бен“, коментира втори потребител на Instagram, имайки предвид съпруга на Лопес, Бен Афлек, за когото тя се омъжи през 2022 г. Лопес влезе в заглавията на медиите през последните дни, след като не успя да разпродаде билетите за турнето си и го ребрандира в по-голяма продукция, обхващаща цялата ѝ кариера, вместо такава, фокусирана върху новия ѝ (слабо продаван) албум.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

:) ( преди 2 седмици )
Какви извивки, какви секси; тази жена няма нито да я разпознаеш, нито да я загледаш ако я срещнеш на улицата. Ако не е заради големия и грозен ***, де.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар