IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеи за нов маникюр – 5 дизайна в прасковен цвят

27 март 2024 17 50

Нюансът е определен за цвят на 2024 година

Снимка: iStock

Снимка: iStock

След като прасковеното бе обявено за цвят на годината от Pantone, маникюрът в по-наситени оранжеви нюанси завладя света на красотата. Това е чудесен начин да направите преход от тъмните нюанси на зимата към светлите и прохладни гами на пролетта и лятото, а прасковените нотки допълват всеки тон на кожата и форма на ноктите. 

От приглушени кремави нюанси до ярка мандарина, можете да носите вашия перфектен нюанс на праскова като плътен цвят, с блестящ или хромиран ефект или дори като обратен френски стил. Нищо не е забранено, когато става дума за съвременния прасковен маникюр

5 маникюра в прасковен цвят

Несъответстващи завъртулки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Популярната въртяща се ноктопластика получава моментално надграждане чрез лакиране на всяка ръка с различна цветова палитра. Поддържането на неутрална основа на нокътя и акцентирането върху цветните завъртулки с нюанси на розово, прасковено, лайм и тюркоаз създава привлекателен външен вид. Въпреки че тези цветови комбинации може да не са най-очевидните съчетания, всички те са в едно и също пастелно семейство, така че изглеждат много красиво заедно. 

Нотка на мандарина

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Нито един нюанс на праскова не е забранен. Ако ярките цветове са по ваш вкус, изберете по-тъмно прасковено, което почти преминава в оранжевата територия. Този маникюр е достатъчно лесен за пресъздаване у дома, тъй като не изисква допълнителни рисунки или екстравагантни дизайни. Единственото, от което се нуждаете, е лак в цвят на мандарина и достатъчно време, в което той да изсъхне върху нокътя ви. 

Флорална сила

Официално е пролет и за мнозина това означава преминаване от тъмния маникюр към нещо ярко и весело. Харесваме този външен вид на ноктите, който съчетава две тенденции и е идеален за всеки, който не може да реши какъв точно стил иска. Комбинацията между френски маникюр и цветя е чудесна за пролетта заради своята свежест и класика, а интегрирането на прасковени връхчета и целият дизайн на флорална тематика създава един сплотен и красив външен вид. 

Бебешкосиньо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Haidar (@heluviee)

Лесен, сдържан начин да включите прасковен лак в репертоара си за маникюр е като го съчетаете с пастелносин нюанс. Подходът за смесване и съпоставяне на плътни елементи и шарки позволява забавно възприемане на цвета. 

Микрофренският маникюр е перфектната пролетна тенденция за нокти

Идеи за нов маникюр – опитайте цветни френски връхчета

Естествени нокти – перфектният минималистичен маникюр

Малки прасковки

За сладък маникюр помислете за малки праскови, които изглеждат толкова добре, колкото и истинските. Независимо дали са рисувани върху нокътя на ръка, или са залепени, този дизайн кара всеки да се спре и да го огледа добре. Сякаш плодовете танцуват върху пръстите ви. 

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 4 седмици )