IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият албум на Еминем е съвсем близо – излиза тази година

22 март 2024 15 00

Доктор Дре заяви, че песните си струват чакането

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Добра новина за феновете на Еминем – новият му албум е почти готов и ще излезе на пазара съвсем скоро. 

По време на участието на Доктор Дре в епизод от предаването на Джими Кимъл, рапърът и музикален продуцент разкри, че 12-ият студиен албум на най-добрия бял рапър в момента се създава и се очаква да излезе тази година. Той увери публиката, че е получил лично разрешение от Еминем да сподели новината, така че не нарушава ничие лично пространство, нито пък разваля изненадата. 

„Той подготвя албум – имам песни от него и мога да кажа, че е супер. Всъщност ще чуя целия проект утре за първи път“, каза още Дре. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

Въпреки че е партнирал на Еминем по предстоящия проект, музикалният продуцент призна, че не е сигурен какъв точно е крайният резултат. „Той държи музиката си близо до сърцето, така че не съм чул всичко. Дори не съм чул завършените парчета, в които самият аз участвам, но ще ги чуя, а албумът ще излезе още тази година“, допълни рапърът. 

Последният албум на Еминем, Music to Be Murdered By, беше пуснат през 2020 година и включва хита Godzilla в колаборация с Juice Wrld, който се изкачи до номер 3 в класацията на Billboard Hot 100. След това последва Music to Be Murdered By – Side B, пуснат същата година, а малко по-късно се появи албумът Curtain Call 2 през 2022 година, в който се съдържат най-големите хитове на Еминем. 

По-рано тази седмица Д-р Дре имаше личен повод за гордост, след като бе удостоен със звезда на Алеята на славата. Макар Еминем да не беше до него в шоуто на Джими Кимъл, той беше на първия ред, когато продуцентът му получи честта. Към него се присъединиха още рапъри от 90-те, включително 50 Cent и Снуп Дог. Последните двама бяха до Дре и по време на участието му при Кимъл. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

„Не очаквах да има толкова много хора, които да ме уважат, но беше чудесно“, каза Дре пред водещия на вечерното шоу. 

Хейли Джейд, дъщерята на Еминем, се сгоди

Еминем за възстановяването си след почти фаталната свръхдоза

Еминем: Музиката е моята терапия

В предишно интервю за предаването This Life of Mine на Джеймс Кордън по радио SiriusXM, продуцентът говори за професионалната си връзка с Еминем и го обяви за най-добрия рапър, въпреки цвета на кожата. По думите му, Слим Шейди може да победи всеки един свой колега – от настоящето и миналото – в рапърска битка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

„Неговото въображение е несравнимо и мисля, че няма човек, който не би се съгласил с мен. Мисля, че е най-добрият на всички времена. Без конкуренция, точка“, каза Дре. Допълни, че някои биха се хванали за цвета на кожата му, но той е категоричен, че никой – бял или цветнокож – не може да достигне таланта на Еминем, дори с дълга пръчка. 

За още новини от света на музиката и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари