IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниел Радклиф бил ужасен от Алън Рикман

15 април 2024 15 00

Двамата се снимаха заедно в поредицата за Хари Потър

Снимка: БГНЕС

Даниел Радклиф признава, че е бил ужасен от Алън Рикман на снимачната площадка на „Хари Потър“.

Наскоро главният актьор в известния франчайз взе участие в подкаста Happy Sad Confused. Звездата каза, че е бил ужасен от Алън Рикман в образа на професор Сивиръс Снейп на снимачната площадка на първите три части.

„Бях толкова уплашен от Алън Рикман. И как да не те е страх от него с такъв глас? Забравяш колко е ниско, докато не резонира с теб. Бях сигурен, че ме мрази“, каза Даниел Радклиф.

Водещият на подкаста показа откъс от интервю с Алън Рикман, което той даде малко преди смъртта си.

В него актьорът изрази „голяма гордост“ от Радклиф на Бродуей. „През последните години успях да се срещна с Даниел в кафене в Ню Йорк. Той играеше в един театър, а аз в друг. Беше много приятно да видя изпълнението му в мюзикъла „Как да успеем в бизнеса, без да правим нищо“.

И как се осмели да танцува по-добре от тези професионалисти от Ню Йорк? Той просто работи много усилено“, каза Рикман. С тези негови думи напълно опроверга идеята на Радклиф, че не го харесва.

Радклиф така и не коментира думите на авторката на „Хари Потър“ Дж. К. Роулинг, която обвини него и актрисата Ема Уотсън, изиграла Хърмаяни, че са използвали социалните си профили да поддържат идеята младите хора да сменят пола си. Съвсем скоро излезе проучване във Великобритания, според което рисковете от подобно нещо са големи.

Писателката не за първи път поддържа идеята си, че това е неприемливо и след изследванията, проведени от педиатъра д-р Хилари Кас, които са продължили почти четири години, Роулинг написа дълго изявление в социалните мрежи, че актьорите от екранизацията трябва да се извинят. Не на нея, а на „травмираните деца и жени“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари