IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 март

21 март 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Разумът категорично ще надделее над чувствата ви. Ще стигнете до правилни отговори на всички въпроси, които са създавали безпокойство и са ви карали да изпитвате угризения или вина.

Телец

Очакванията ви ще се разминат с реалността и различията ще са най-осезателни в сферата на личните отношения. Човек, на когото сте разчитали може да ви разочарова с поведението си.

Близнаци

Връзка, която е започнала като делова или приятелска ще промени характера си с по-романтичен нюанс. Дали емоцията ще е продължителна или мимолетна зависи почти изцяло от реакцията ви.

Рак

Преживяванията ще са предимно радващи, освен ако самите вие не ги помрачите с пристъпи на черногледство. Дайте възможност на близките си да организират развлеченията, за да се забавлявате по най-добрия начин.

Лъв

Член от семейството или много близък приятел, с когото в момента сте в доста обтегнати отношения, ще пожелае да обсъдите ситуацията. Не отказвайте, проявете разбиране и бъдете готови на компромис.

Дева

Ще разполагате с прекрасната възможност да проведете отложени преди време делови срещи. Направете го, дори с промяна на графика ви, ако се налага. Ще постигнете набелязаните резултати.

Везни

Обърнете внимание на родителите си или други по-възрастни роднини. Имат проблеми, за които им е необходима помощ, но най-вероятно се безпокоят да ви ги споделят.

Скорпион

Не превишавайте набелязания лимит за разходи. Уреждайте финансовите си взаимоотношения и операции максимално пестеливо и консервативно. Не купувайте каквото и да било, само за да угодите на някого, дори и на децата си.

Стрелец

Умението ви да представяте гледната си точка разбираемо ще се окаже особено полезно. Буквално с няколко изречения ще подскажете правилния начин за решаване на заплетен казус и ще спечелите искрената благодарност на колегите си.

Козирог

Повечето дейности ще изискват нестандартен подход. Фактът, че ще се наложи да правите нещо непознато, може да изглежда плашещ, но ако сте сигурни в себе си и се придържате към правилата, няма от какво да се безпокоите.

Водолей

Задачите ви ще са доста като количество и твърде различни помежду си. Изградете си ясна схема и последователност на работа, преди да започнете. Натъкнете ли се на спънки, преминавайте към следващата дейност. Няма да успеете да довършите всичко, но ще сте максимално полезни.

Риби

Обстоятелствата ще ви принудят окончателно да вземете решение, което отдавна отлагате. Направете го самостоятелно и с ясното съзнание, че каквито и да са последствията, има начин да се възползвате от тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари