IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълнолунието през април и какво означава то за вашия зодиакален знак

23 април 2024 17 30

Розовата луна този месец изгрява на 23 април

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Розовата луна изгрява няколко седмици след рядкото слънчево затъмнение, което заслепи наблюдателите на небето в някои части на света на 8 април. Пълнолунието за този месец, наречено розова луна, изгрява на 23 април.

Тази розова луна пристига на 4 градуса в Скорпион. Постигането на баланс между това, което даваме и получаваме, ще бъде изключително важно сега.

Розовата луна е в квадрат с Плутон (планетарен управител на Скорпион), което може да предизвика „борба за власт“ или „интензивни емоции“. Това е възможност да се опитаме да премахнем лошите навици в полза на положителните.

Връзката на Плутон с Нептун (планетата на духовността) и единството с Марс (съуправителят на тази луна) допълнително „усилва“ гореспоменатата енергия, която може да разпали нашите желания, мотивации и глад за страст, изразяване и чувственост.

По това време Юпитер прави съвпад с Уран и това ще покаже необходимостта ни от прегръщане на напредничаво и прогресивно мислене, за да се издигнем. Това ще ни помогне да излекуваме себе си, да обогатим взаимоотношенията си и да направим реалността си по-добро място.

За да разберете какво може да означава пълнолунието през април за вас въз основа на вашия зодиакален знак, прочетете нататък!

Овен (21 март – 19 април)

Подгответе се за напреднала осъзнатост, Овен! Това пълнолуние ще доведе до осъзнаване на това как споделяте, давате и получавате във вашите важни взаимоотношения.

Ако вие и вашият партньор сте на „стабилна основа“, това пълнолуние може да направи съюза ви по-силен – но за разлика от това, то също може да внесе търкания, ако връзката ви не е дълбока. Може също така да привлече внимание към вашата интимност и сексуален живот, с проява на повече страст или избухване на скандал. Може партньорът ви внезапно да започне да носи повече доходи в двойката ви. Може също да имате новини за голямо споразумение, изплащане, стипендия или наследство. Сега е благоприятен период за оценки, акции и инвестиции.

Телец (20 април – 20 май)

Моментът може да е сега, Телец! Сега е един от най-важните периоди в живота ви по отношение на значими партньорства. Това, разбира се, зависи от това къде се намирате във връзката си. Може по време на тази луна да бъдат взети важни решения като заживяване заедно, годеж или дори брак. Бизнес партньорствата също могат да бъдат засегнати!

Въпреки че съюзите са напълно възможни сега, ако връзката ви е на камениста основа, това пълнолуние по-скоро може да доведе до интензивна и драматична раздяла.

Има светла страна! Ако това се случи, вие ще се насочите към някой друг и това е начинът на съдбата да ви го каже. Ако сте необвързани, сега можете да срещнете някой с дългосрочен потенциал.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Ежедневната ви рутина може да се промени, Близнаци. Това пълнолуние може да сигнализира за голям край или повратна точка във вашата работа.

Някои от вас може да бъдат изтласкани от работа или да решат да я напуснат сега. Ако случаят е такъв, друг работодател може да ви предложи оферта – просто се уверете, че търсите перфектния!

Други Близнаци може да открият, че нанасят финалните щрихи на важен проект, който отнема много внимание. Пълнолунието също може да повлияе на вашето физическо здраве, фитнес, диета и упражнения и да ви подтикне към голяма промяна в тази област.

И накрая, неприятна ситуация около домашен любимец също може да изскочи.

Рак (21 юни – 22 юли)

Космосът готви вихрушка от страст за вас, Рак! За тези, които са необвързани, тази луна може да донесе връзка със сродна душа, а тези, които са отдадени във връзки, може да открият, че искрата е там отново.

И накрая, тази луна управлява децата, така че Раците могат да станат свидетели на важен момент в живота на свое дете или да научат за важна новина като бременност.

Лъв (23 юли – 22 август)

Емоциите може да се развихрят около това пълнолуние, Лъв. Това лунно време ще разтърси домашния ви живот, дома и семейството. По това време може да настъпят премествания, ремонт или решение за цялостно ремонтиране, а други от вас може да достигнат до важно решение около въпроси, свързани с недвижими имоти.

Вашият семеен сектор също ще бъде активиран по това време, което потенциално може да причини емоционално преживяване с близките ви, което вероятно ще ви накара да станете доста носталгични и размишляващи върху вашето наследство и минало.

Дева (23 август – 22 септември)

Развихрете идеите си, Дева! Пълнолунието през април ще активира вашия сектор на комуникациите и интелекта. Много Деви ще дебютират със значима инициатива за писане, говорене или реклама по това време, докато други ще се фокусират върху приключването на голямо договорно начинание. Ясно е, че имате някои важни мисли, които трябва да излъчите и светът ще слуша.

Тази луна също може да възпламени желание за пътуване, може би посещение на близка дестинация или свързване с брат или сестра. Използвайте енергията на това време, за да излезете от зоната си на комфорт.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Настъпи важен момент във вашия финансов живот, Везни. Това пълнолуние ще разтърси доходите, богатството и ресурсите ви. Много Везни ще открият, че всъщност са напът да донесат повече пари поради повишаване на заплатата, странични доходи или предложение за нова работа. Ако дадена работа или поток от доходи приключи по това време, използвайте тази енергия, за да започнете да търсите нещо още по-добро.

За щастие, звездите са на ваша страна! Скоро трябва да можете да се движите в посока към още повече богатство.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Влезте в светлината на прожекторите, Скорпион! Докато пълнолунието попада във вашия зодиакален знак, вие ще получите бегла представа за „новото пътуване“, на което сте изпратени.

Значими събития, пробиви или сривове могат да се случат, докато гледате как предишната глава от живота ви избледнява точно пред очите ви. Сега е време да се освободите от миналото и от това, което не ви служи.

Стъпете по пътя, за да преследвате това, което наистина ви прави щастливи. Съдбата ще ви говори директно в този момент, така че знайте какво искате, слушайте вселената и създайте бъдещето си.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Космосът ви казва да се скриете и да се доверите на тишината, Стрелец. Това пълнолуние може да е доста трудно за вас, тъй като сте принудени да се изправите лице в лице с миналото си, с багажа си, с тревогите и страховете си.

Тази луна ще привлече вниманието към това как сте ръководили психическото и физическото си здраве  – така че ако нещо изглежда нередно, вземете подходящи предпазни мерки, за да го разрешите.

Някои Скорпиони ще открият, че тайни или скандали ще изплуват в този момент, някои от тях направо кармични. Най-доброто нещо, което трябва да направите сега, е да отстъпите крачка назад, да медитирате и да се вслушвате в интуицията си.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Повратна точка около вашите приятелства и социални кръгове ви предстои, Козирог. Тъй като пълнолунието зарежда с енергия тази област от живота ви, сега можете да присъствате на голямо събитие, да създадете мрежа от приятели или да откриете, че приятел се намесва, за да ви помогне да постигнете искрена лична цел.

Друг начин, по който това може да ви повлияе, е като накарате приятел или познат да излезе от живота ви, за да влезе някой нов в него. Скоро ще разберете, че този човек ще ви даде изцяло нова визия за щастие.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Светлината ви огрява, Водолей! Наближаващото пълнолуние ще добави огън във вашата кариера, амбиции и обществено признание. Може да се появи значителна награда, повишение, нова оферта за работа или публичност и да издигне името ви в небосклона.

Ако дадена работа приключи близо до този момент обаче, със сигурност ще бъдете пренасочени към нова позиция другаде.

Риби (19 февруари – 20 март)

Разперете криле и се пригответе за излитане, Риби! Докато пълната луна танцува сладко с вашия зодиакален знак, ще имате импулса и смелостта да излезете от зоната си на комфорт.

Много Риби биха могли да получат проект на дълги разстояния или ситуация с пътуване. Други могат да бъдат принудени да се върнат в училище – или ако вече са в училище, да имат важен момент с обучението си или с професор.

Със сигурност ще се случи голяма промяна, ако сте обвързани с медиите, издателствата или международния бизнес.

 

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари