IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво ви очаква според зодията

25 март 2024 17 30

Астрологична прогноза за периода 25 – 31 март

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 25 – 31 март 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Сложен период. Може да преживеете някои разочарования, породени от прекалените ви очаквания. Във ваш интерес е да отложите амбициозните планове за известно време и да намалите темпото. Не разпилявайте вниманието си в хиляди посоки, придържайте се към най-главното. Ако се натъкнете на затруднения, приемете ги като сигнал, че трябва да се съобразите с обстоятелствата. Не вярвайте на щедри обещания.

Телец

Съсредоточете се върху завършване на започнатите проекти и оформяне на окончателни заключения по тях. Не са изключени разногласия между вас и колегите или деловите ви партньори. Един от начините да ги избегнете е да не говорите за успехите си и изобщо да не споделяте детайли от личния живот. Приемайте затрудненията с чувство за хумор и не реагирайте на провокации.

Близнаци

Не се заемайте с нищо сложно, ако не разполагате с достатъчно информация. Ще получите удовлетворителни резултати от заниманията, чието изпълнение сте анализирали подробно, преди да ги стартирате. Прекаленият оптимизъм и излишно смели рискови действия ще ви създадат неприятности. Отстоявайте независимостта, индивидуалността, принципите си, но без да влизате в противоречия с околните.

Рак

От вас зависи да преценявате силите и възможностите си обективно. Твърде често ще попадате в стресови ситуации и е от значение с кого ще обсъждате тревогите си. Неприятностите, доколкото ги има, ще са свързани с недостига на финанси или с невъзможността да се справите с някои свои задължения. Избягвайте прибързаните решения и прибързаните действия. Първите може да причинят емоционална неудовлетвореност, а вторите – травми.

Лъв

Творческият ви потенциал ще е достатъчно силен, за да измислите подходящ начин, чрез който да популяризирате уменията и постиженията си. Ще намерите съмишленици, с чиято помощ да създадете устойчива база за дългосрочните си проекти. Не привличайте вниманието и не обсъждайте успехите си. Организирайте си равномерен режим на труд и почивка, който ще стабилизира здравето и ще стимулира въображението ви.

Дева

Обстоятелствата ще са нееднозначни и на моменти събитията ще създават напрежение. Нито вярвайте на обещания, нито давайте такива. Отстоявайте интересите си по възможност с „мирни“ средства. Довършете задачите, които непрекъснато си намирате причини да отложите, защото са ви досадни. Някои разговори ще са сложни, провеждайте ги без излишни емоции. Приемете факта, че няма да успеете да реализирате всичките си замисли и че не е нужно да го правите на всяка цена.

Везни

С пълнолуние и полусенчесто Лунно затъмнение във вашия знак започва седмицата. Обстановката ще е нестабилна. Не прекалявайте с развлеченията, ограничете контактите. Не е изключено да попаднете на мошеници, завистници и какви ли не други екземпляри, чиято единствена цел ще е да ви използват и измамят. Единственият работещ начин да се отървете от лошото настроение е да се ориентирате към творчески дейности, дори да не сте от хората, надарени с ярки таланти. Крайният резултат от усилията ви може да не е „екземпляр за изложба“, но за вас ще е ефективна терапия.

Скорпион

Мотото за предстоящата седмица е: „бързай бавно“. Ще напреднат онези от вас, които умеят да разпределят работата си, да реагират гъвкаво, да поддържат умерено темпо и да оценяват обективно условията, при които се намират. Ще се натъквате на затруднения и то почти ежедневно. Избягвайте спонтанните и импулсивни решения, в чийто ефект не сте сигурни и още по-лошо, с последствията от които не бихте могли да се справите. Проявете предпазливост по отношение на изказванията си и ако шофирате. Във ваш интерес е да предотвратите грешките.

Стрелец

Настроението ви ще е доста нестабилно и с уклон към преувеличаване на неприятностите. Не говорете за себе си и наблюдавайте внимателно реакциите на околните. Ще ви подскажат кога и къде сте допуснали грешки, а дали своевременно ще ги отстраните, зависи изцяло от вас. Периодът не е подходящ за участие в публични мероприятия, за близки контакти с представители на държавната администрация и за пътувания, които не сте подготвили подробно. Разчитайте само на себе си. Дори добронамерените обещания за помощ може да се окажат подвеждащи. Действайте активно само в направленията, в които сте сигурни.

Козирог

Не си поставяйте твърде амбициозни задачи, защото ще се натъкнете на затруднения, няма да можете да ги осъществите и ще почувствате неудовлетворение от самите себе си. Първоначално насочете вниманието си към довършване на изоставеното и изостаналото. Близките ви ще имат нужда от съдействие, не ги оставяйте без внимание. Със сигурност ще ви изнервят с поведението си, но е излишно да ги критикувате, до нищо добро няма да се стигне. Контролирайте разходите.

Водолей

Енергетиката ви ще е стабилна, за разлика от настроението, което ще се променя леко синусоидално – от прекалено въодушевление, до пристъпи на депресия. При подобни обстоятелства е нормално да се случват недоразумения или ситуации на неразбиране с хората от обичайното ви обкръжение. Избягвайте спонтанните разходи. Въздържайте се от импулсивни обещания, за които бихте съжалили. Преди да вземете пари назаем, спомнете си, че ще трябва и да ги връщате. Не споделяйте тайните си и се грижете старателно за съхранението на личните си данни.

Риби

Интуицията, прозорливостта, но и сензитивността ви ще са осезаеми. Положителните преживявания ще са свързани предимно с романтичните отношения, които ще са почти неизчерпаем източник на приятни изненади. Неприятните усещания обаче ще идват предимно от професионалната сфера. Някои занимания ще изостанат, други ще се наложи да стопирате по обективни причини, които ще ви принуждават да променяте плановете си „в движение“. Правете го смело и с въображение. Освен плановете, променяйте и методите на работа. Експериментите ще се окажат доста сполучливи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 1 месец )
koi znae to4no kakvo ni o4akva.moje da predpolagame ,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар