IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хората от кои зодии са най-големи чревоугодници?

10 май 2019 14 50

Ето Топ 4

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Обичате ли да си похапвате? Можете ли да разпознаете някоя подправка само по аромата ѝ? Ако отговорът е „да“, то вие сте от хората, които отделят по-голямо внимание на храната в живота си.

Според астролозите, не само характерът, но и начинът на хранене се определя от зодиакалния знак, под който е роден човек. Така Скорпионите например обичат по-мазни и люти храни, а на Телците им потичат лигите, ако усетят миризмата на любимото си ястие.

За хората от определени зодии храната е едно от малките неща в живота, които ги карат да бъдат щастливи. Вижте кои са най-големите чревоугодници:

1. Телец

Те може да са сити, но видят ли нещо вкусно и любимо, ще си хапнат, независимо по кое време на деня. Напълните ли им шкафа с пакетирани храни, ще видите как те бързо изчезват. Телците нямат мярка, когато апетитът им се обади. За тях е истинско удоволствие да се приберат и хапнат от любимото ястие. Няма да сгрешите, ако ги изненадате с кошница с вкусни сирена и меса или кутия с шоколадови бонбони или сладки. Падат си както по соленото, така и по сладкото.

2. Рак

Подобно на Телците, Раците са големи дегустатори. Докато още тортата се смила в корема им, те вече ядат чипс или нещо друго. Обичат да изпипват детайлите и ценят майсторски приготвената храна. Ето защо в кухнята не пестят време, продукти и усилия. Залагат на качеството в чинията. Присъщо за тях е емоционалното хранене – търсят определени храни когато са тъжни или са във еуфория. Това си личи и на фигурата им.

3. Везни

Те се придържат към баланса в живота. Затова похапват, но с мярка. Усетят ли, че прекаляват с вкусотиите, започват някакъв режим за пречистване или строга диета. В тази връзка може да се каже, че нямат проблеми с килограмите, защото може да се тъпчат с пуканки и да ядат шоколад, но знаят кога да спрат и как да се ограничават. Освен това имат списък с така наречените забранени храни, до които не припарват. Везните също държат на качествената храна. Готови са да обиколят целия град, за да си купят хубав продукт, като не ги интересува цената. Сладкото е тяхната слабост.

4. Риби

Хората, които носят последния знак от зодиака, са доста емоционални. Под въздействието на емоциите са склонни да използват любимите храни, за да се почувстват по-добре. Прекаляват с някои неща когато са тъжни и самотни. Присъщо за Рибите е яденето на вредни храни. За тях няма значение колко ще напълнеят или какво влияние ще окажат мазнините върху тялото им, ако им е вкусно. Важното е да си доставят удоволствие на небцето. Обикновено глезят близки и приятели с вкуснотиите, които харесват.

Вие от тези зодии ли сте?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )