IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл подготвя план да се завръща в Обединеното кралство

25 март 2024 17 50

Херцогинята на Съсекс иска да популяризира новия си бизнес

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл планира да се върне в Обединеното кралство, за да рекламира новия си бизнес. Тя се стреми да съживи марката Sussex, както и да развие американската компания Riviera Orchard, специализирана в производството на текстил и интериорни предмети.

Според източника Меган се решила на подобна стъпка, след като Кейт Мидълтън насочи цялото обществено внимание към себе си заради претърпяна коремна операция и последвалото мистериозно изчезване. Посещението на херцогинята на Съсекс в Лондон ще се фокусира върху бизнес интереси, а не върху събиране с кралското семейство. Все още не се знае дали принц Хари ще се върне.

В същото време биографиите на принц Хари и Меган Маркъл бяха премахнати от уебсайта на кралското семейство Royal.uk. Сега той съдържа само обща информация за двойката, която е поставена най-долу в списъка на членовете на кралското семейство, веднага след образа на опозорения принц Андрю.

„Както беше обявено през януари 2020 г., херцогът и херцогинята на Съсекс се оттеглиха от кралските си задължения“, гласи описанието, водещо към тяхната страница на живо. По-нататък се казва, че двойката се ожени в параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзор на 19 май 2018 г. и има две деца: принц Арчи от Съсекс и принцеса Лилибет от Съсекс.

След това сайтът изброява постиженията на Хари, включително 10-годишната му служба във въоръжените сили на Обединеното кралство и усилията му да създаде благотворителната организация Sentebale с принца на Лесото Сисо през 2006 г. Също така се подчертава създаването от херцога на Invictus Games, глобално спортно събитие за ранени, ранени и болни военни.

Що се отнася до Маркъл, биографията споменава нейната работа като актриса, най-вече в Suits за „седем сезона, обхващащи над 100 епизода“. Преди това 39-годишният Хари и 42-годишната Меган имаха отделни биографии на уебсайта.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари