IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорът от „1923“ Коул Брингс е намерен мъртъв

8 април 2024 10 40

Новината е потвърдена от семейството му

Cole Brings Plenty as Pete Plenty Clouds of the Paramount+ series, "1923." Emerson Miller/Paramount+

Коул Брингс Пленти, актьорът от филма „1923“, който изчезна миналия уикенд, е намерен мъртъв в петък в гориста местност в Канзас, съобщиха полицията и семейството му.

27-годишният актьор е бил видян за последен път в ранните сутрешни часове на 31 март да напуска района на Лоурънс, Канзас, с бял Ford Explorer. Това показва листовката за изчезнал, публикувана на страницата в Instagram на чичо му, актьора от „Йелоустоун“ Мо Брингс Пленти.

Коул Брингс Пленти е бил идентифициран и по-рано като заподозрян, участвал в спор за домашно насилие, според публикация във Facebook на полицейското управление на Лорънс в Канзас, предава CNN.

Тялото на Брингс Пленти е намерено и идентифицирано, след като в петък депутати от окръг Джонсън, Канзас, са били изпратени в района във връзка с необитаем автомобил. Това се казва в съобщение на шерифството. Там те открили починал мъж „в гориста местност, далеч от автомобила“, съобщават от полицията.

„Дълбоко натъжен съм да потвърдя, че синът ми Коул е намерен и вече не е сред нас“, се казва в изявлението на баща му, Джо Брингс Пленти-старши, и семейството.

„Искаме да изразим искрената си благодарност към всички за молитвите и положителните мисли, които изпратихте за Коул. Бихме искали също така да благодарим на всички, които вървяха до нас, докато издирвахме сина ми, и предоставиха ресурсите, от които се нуждаехме, за да разширим районите на търсене. Тази седмица научих колко много хора са познавали добротата в сърцето на Коул и са го обичали“, гласи съобщението.

Дни преди да бъде намерен, полицията заяви, че има „вероятна причина“ за ареста на Брингс Пленти в отговор на твърденията за домашно насилие, според изявление на полицията в Лорънс.

„Служителите са се отзовали на съобщения за жена, която крещи за помощ, но заподозреният е избягал преди пристигането на служителите“, се казва в изявлението. Според изявлението за последен път той е бил видян на пътните камери „да напуска града веднага след инцидента“ в неделя.

Семейството се е свързало със служителите, изразило е загриженост и е съобщило за Бринс Пленти като за изчезнал човек, се казва в изявлението.

Рано в сряда мениджърът и публицист на Брингс Пленти, Мишел Шининг Елк, заяви в изявление за CNN: „Въпреки упоритите ни усилия не успяхме да установим контакт с Коул“.

Там се казва още, че изчезването му, без да информира никого за местонахождението си, не е характерно за него и е дълбоко обезпокоително.

Освен че участва в два епизода на предисторията на уестърн сериала „Йелоустоун“ „1923“, според страницата му в IMDb другите творби на актьора включват участия в телевизионните сериали Into the Wild Frontier и The Tall Tales of Jim Bridger.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари