IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаменитости, които откриха любовта след 50-те

14 април 2024 18 00

За тези двойки звезди истинската любов се появи на по-късен етап

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В Холивуд има куп звездни двойки, които доказаха че истинската любов може да те споходи на всяка възраст и че никога не е твърде късно да намериш идеалната си половинка.

Ясно е, че любовта идва във всички форми и размери, но очевидно и на всички възрасти. Въпросните двойки са имали много любовни истории в младостта си, но голямата любов си проправи път в живота им на по-късен етап.

От Джордж Клуни през Хелън Хънт до Хали Бери, вижте знаменитостите, които откриха любовта след 50-ия си юбилей:

Джордж Клуни откри Амал, когато се беше отказал от идеята за семейство

Джордж Клуни беше един от най-желаните ергени в Холивуд, преди да срещне адвокатката Амал Аламудин през 2013 г. и тя да открадне сърцето му.

Джордж и

Семейство Клуни; Снимка: Getty Images

Актьорът от „Гравитация“ беше на 53 години, когато предложи брак на сегашната си съпруга, с която е вече почти 10 години. „Разбрах доста бързо, че искам да прекарам остатъка от живота си с Амал.“

Двамата се ожениха във Венеция през 2014 г. и посрещнаха близнаците Александър и Ела на 6 юни 2017 г.

След много неуспехи в личния живот Киану Рийвс срещна Александра Грант

Киану и художничката Александра Грант са били приятели години преди да станат двойка. Те направиха първия си официален дебют на червения килим като влюбени през 2019 г., когато Рийвс беше на 55 години, а тя на 46.

Оттогава двойката пази романса си до голяма степен далеч от общественото внимание, въпреки че двамата от време на време са забелязвани да демонстрират нежност на събития.

Киану Рийвс,

Киану Рийвс и Александра; Снимка: Getty Images

На наградите Icon през септември 2023 г., Грант говори за намирането на любовта на по-късен етап в живота, казвайки пред списание People: „Добрата новина за влюбването като възрастен е, че бях изградила собствена кариера до момента, в който връзката ми започна. Чувствах се много уверена във връзката ни и спрямо него самия. Това е взаимнозависимо и независимо чувство по най-добрия начин“, заключи тя.

Преди да срещне Александра, Киану имаше няколко несполучливи любовни връзки, включително с майката на мъртвородената си дъщеря – Дженифър Сим, с колежките си Чарлийз Терон, Даян Кийтън, Аманда де Каденет и с режисьорката София Копола.

Хелън Хънт и Джефри Нордлинг се събраха след 35-годишно приятелство

След като постоянно присъстваха на страниците си в Instagram от 2022 г., Актьорите Хелън Хънт и Джефри Нордлинг направиха връзката си официална на червения килим, когато пристигнаха ръка за ръка на галавечер за 20-ата годишнина на Филхармонията в Лос Анджелис през октомври 2023 г.

60-годишната Хънт и 61-годишният Нордлинг преди това са присъствали заедно на концерт на Уили Нелсън в Hollywood Bowl. За двамата се знае, че са приятели от години. Носителката на „Оскар“ и актьорът от сериала „Големите малки лъжи“ са участвали в общ филм Shooter през далечната 1988 г.

Хелън Хънт

Хелън Хънт и половинката ѝ; Снимка: Getty Images

Нордлинг беше женен за актрисата Франсия Димасе, която е майка на неговите дъщери близначки Елоиз и Миранда, на 27 години, и на 20-годишната Ирис.

Междувременно Хелън споделя 18-годишната си дъщеря Макена Лей Гордън с бившия си – Матю Карнахан, а преди това беше омъжена за актьора Ханк Азария.

Необикновената любов на Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин

Трудно е да си представим време, когато Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин не са били заедно, но в действителност двамата се събраха през 1996 г., когато тя беше на 54, а той на 56.

„Не мога да ви опиша какъв съм късметлия, че това ми се случи толкова късно в живота“, каза Бролин на сватбата им – която се състоя две години след първата им среща – на 1 юли 1998 г. „Всяка вечер е ново приключение. Сънят е загуба на време. Нямам търпение да я видя отново на сутринта.“

На Холанд Тейлър и Сара Полсън им отнема 10 години да се свържат

Сара Полсън и Холанд Тейлър се срещат за първи път на парти през 2005 г., но едва почти десетилетие по-късно двете актриси се свързват отново в социалните медии и започват романтичната си връзка. Видимо е, че и двете не са в младостта си, но това не пречи на чувствата им.

„Това е дълга история. Срещнахме се преди много, много години. Бях с друга жена тогава, тя също“, разкри Полсън по време на епизод на „Гледайте какво се случва на живо“ през 2019 г. и след това двете започват да се следват една друга в Twitter...“

Въпреки че двойката избира да пази връзката си далеч от публиката и медиите, двете все пак направиха няколко изяви заедно. Холанд и Полсън направиха своя дебют на червения килим на наградите Critics' Choice Awards през 2016 г., където Полсън беше номинирана за поддържащата си роля в сериала „Зловеща семейна история“. Двете също присъстваха заедно на премиерата на филма на Полсън „Glass“ през 2019 г. По-рано тази година влюбените дами се появиха ръка за ръка на партито на Vanity Fair за Оскарите.

След много разочарования в любовта Хали Бери срещна музиканта Ван Хънт

Въпреки че мълчат как точно са се запознали, Хали Бери и Ван Хънт са поставили началото и основата на връзката си с разговори по телефона, без да се виждат, по време на пандемията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

„Бяхме принудени да оставим връзката си само интелектуална и да открием дали можем да се свържем на това ниво“, каза Хали в интервю. Тя срещна 50-годишния Ван Хънт през 2020 г., когато тя самата е на 53 години, а зад гърба си има три провалени брака и две деца от различни мъже.

Хали и Ван често споделят какви късметлии са, че са се открили на този етап от живота, а тя каза неотдавна, че едва сега е разбрала какво е истинска любов.

Брад Пит вярва че Инес де Рамон е последната му сериозна връзка

Брад Пит беше на 58, когато се влюби в приятелката си Инес де Рамон след дългия си и тежък развод и споровете за попечителството с Анджелина Джоли. Филмовата звезда, която сега е на 60 години, беше видяна за първи път с Инес на концерт на Боно през ноември 2022 г. в Лос Анджелис.

Преди да срещне Пит, дизайнерката на бижута Де Рамон беше омъжена за актьора от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли (от 2019 г. до раздялата им през септември 2022 г.).

Има съобщения, че Брад и Инес вече живеят заедно. „Той отново е щастлив в любовния си живот“, каза вътрешен човек пред People през февруари.

Усмивката на звездата от „Боен клуб“ отново се е върнала на лицето му откакто Де Рамон е в живота му. Източникът добавя, че роденият в Оклахома актьор вярвал, че Инес е последната му сериозна връзка в живота му.

Фината Калиста Флокхарт опитоми 60-годишния женкар Харисън Форд

Когато Харисън Форд започва да се среща с Калиста Флокхарт през 2002 г., мнозина се чудеха дали връзката им ще издържи. Не само че разликата във възрастта между тях е 22 години – Харисън е на 60, а Калиста – на 38, по онова време, но преди това актьорът си беше спечелил репутацията на женкар.

Повече от две десетилетия по-късно обаче двойката е все още щастлива заедно. Двамата вече са женени от 13 години и отгледаха нейния осиновен син Лиъм заедно, като впоследствие Харисън също осинови законно момчето. Пътищата им се срещнаха за първи път на награди през 2002 г., като тя разлива чаша вино върху актьора и така започва разговорът им.

Харисън Форд

Харисън Форд и Калиста Флокхарт, Кан, БГНЕС

Първата им официална среща също била необикновена, тъй като звездата от „Али Макбийл“ помолила своя приятел и колега Джеймс Марсдън да я придружи – което означава, че тримата се насладили на „неудобна“ вечеря заедно, преди да се върнат в къщата на Харисън за по питие.

Неочакваната любов на Ричард Гиър и Алехандра Силва

74-годишният Ричард Гиър има доста известен любовен живот като е бил женен за супермодела Синди Крауфорд и за момичето на Бонд Кери Лоуел, а освен това е излизал с моделите Лора Бейли, Тина Чоу, Далила Ди Лазаро и Падма Лакшми.

Но актьорът от „Хубава жена“ изглежда най-накрая намери истинската любов с испанската публицистка Алехандра Силва. Той я срещна, когато беше на 64 години, а тя на 31 години. Двамата започнаха да се срещат през 2014 г. и направиха нещата официални със сватба през 2018 г.

Алехандра и Ричард (на основната снимка) споделят двама малки сина.

Доказателството, че никога не е късно да намериш любовта и да започнеш начисто – Робърт де Ниро и Тифани Чен

През 2015 г., докато Де Ниро (по това време той е на 71 години) все още беше женен за Хайтауър, той среща инструкторката по бойни изкуства Тифани Чен на снимачната площадка на The Intern. Във филма тя играе инструктор по тай чи, който помага на героя на Де Ниро.

Връзката им не се превръща в романтична до 2021 г., когато двамата бяха забелязани на почивка в Южна Франция. По време на разходката те бяха забелязани да се държат за ръце и да се целуват, докато са на луксозната яхта на приятел.

Де Ниро

Де Ниро и Чен; Снимка: Getty Images

През май 2023 г. Де Ниро сподели, че е посрещнал седмото си дете и че Чен е майката на бебето. Малко по-късно Де Ниро потвърди новината, като сподели, че момиченцето се е родило през април и са го кръстили Джия Вирджиния Чен Де Ниро.

След пристигането на малкото им момиченце Де Ниро и Чен започнаха да се появяват на публични събития заедно, показвайки любовта си на обществеността.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари