IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Калиста Флокхарт смятала Харисън Форд за похотлив старец

23 април 2024 10 40

Актрисата сподели, че връзката им с Индиана Джоунс не започва точно като любов от пръв поглед

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Калиста Флокхарт признава, че е смятала Харисън Форд за „похотлив старец“, когато двамата се срещат за първи път на наградите „Златен глобус“ през 2002 година.

Докато размишлява върху тяхната трайна 22-годишна любовна история, която е рядкост във филмовата индустрия, 59-годишната  актриса споделя, че не се е влюбила в 81-годишния актьор точно от пръв поглед.

Калиста, която става известна благодарение на главната си роля в драматичния сериал „Али Макбийл“, казва пред  вестник The Times, че първоначално е била разстроена от срещата си с Форд. Тя казва:  „Аз никога не бях гледала „Междузвездни войни“, което знам, че звучи наистина странно. Но аз съм израснала в малък град без киносалон“.

„Знаех кой е Харисън Форд! Но не се възторгвах: “О, това е Индиана Джоунс.“ Беше по-скоро в духа на „Това е някакъв похотлив старец и какво прави на нашата маса? Държах се като умница“, добавя Флокхарт.

Двойката сключи брак през 2010 г., а днес Калиста с готовност признава, че е ин за ян на Форд. Наистина, докато Флокхарт обича да се разхожда, съпругът ѝ е известен с любовта си към управлението на самолети – страст, която е довела до повече от една катастрофи.

Харисън Форд

Харисън Форд и Калиста Флокхарт, Кан, Снимка: БГНЕС

Но докато тези неща са водели до очевидни тревоги за актрисата, тя казва, че никога не е карала мъжа си да се отказва от любимото си хоби. „Не, това би било безполезно. Разбира се, че се притеснявам, но се радвам, че той е щастлив“, добавя тя.

Носителката на „Златен глобус“ също така коментира упоритите слухове, че е страдала от анорексия, които я преследваха през ранните години от кариерата ѝ.

Тя казва пред New York Times: „Бях лесна мишена, предполагам. Беше болезнено, беше сложно. Обичах да работя върху „Али Макбийл“, но тези слухове просто влошиха всичко. Страдах от безсъние, бях депресирана от това. Мислех, че това ще съсипе кариерата ми“.

„Не мислех, че някой някога ще ме наеме отново, защото просто биха предположили, че имам анорексия, и това щеше да е краят“, добавя Флокхарт.

Тя казва още: „Имаше дни, в които бях наистина наранена, засрамена и вбесена. Имах късмет, че трябваше да работя. Просто навеждах глава. Винаги съм смятала, че съм добър човек, че не съм зла към никого и затова не разбирах агресията към себе си.“

Актрисата също така обяснява пред изданието, че чувства, че миналото няма да се случи в настоящето. „Сега го наричат засрамване на тялото (Body shaming). Не съм мислила за това от дълго време, но наистина не е добре да обвиняваш някого, че има заболяване, с което много хора се борят, просто защото е слаб. Поглеждам назад към снимките и тогава съм си същата, каквато съм и днес, но никой не казва нито дума сега.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари