IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари има противоречие за децата с Меган Маркъл

24 април 2024 14 50

Херцогът на Съсекс се е ядосал и че е изгонен от британската резиденция

Снимка: БГНЕС

Преди няколко месеца принц Хари и Меган Маркъл напуснаха Frogmore Cottage: Чарлз III официално изгони семейство Съсекс от британската им резиденция. Най-малкият син на краля беше изключително ядосан на баща си, тъй като той по същество прекъсваше последните връзки на Хари с родината му.

Принцът е сигурен: по този начин те се опитват да му отмъстят за публикуването на скандалните мемоари и пускането на документален сериал в Netflix.

„Хари беше бесен и плачеше, защото беше изгонен от Фрогмор. Той чувстваше, че баща му няма право да прави това и че това е чисто отмъщение“, каза кралският биограф Том Куин.

Експертът добави, че херцогът на Съсекс изглежда все още не разбира, че отказът да изпълнява кралски задължения естествено води до загуба на редица привилегии.

Но всъщност принц Хари има по-голям проблем. Непреодолими различия относно децата си със съпругата му Меган Маркъл. Това става ясно, след като херцозите на Съсекс започнаха да работят върху два нови документални проекта за Netflix.

Единият ще се фокусира върху готвене, градинарство и семейни забавления, а вторият върху поло, спорт, който херцогът на Съсекс обича.

Кулинарното шоу на Меган, както стана известно, няма да се снима в дома на двойката в Монтесито, а в имението на съседи. И има основателна причина за това: двойката не иска свободното заснемане на малките си деца, Арчи и Лилибет, въпреки че Маркъл се интересува да покаже децата на обществеността, като по този начин привлече вниманието към себе си.

Вътрешен човек, близък до известната двойка, каза пред The Sun, че Хари е категорично против желанието на съпругата му да насърчава децата им да се показват: „Те невинаги стигат до консенсус относно степента, в която да показват децата в медиите. И изглежда, че в този случай аргументите на Хари се оказаха по-убедителни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари