IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари се появиха заедно на мач по поло

15 април 2024 08 40

Двамата подготвят два нови проекта

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари прекараха известно време със Серина Уилямс тази седмица, докато се подготвяха за най-новия си проект.

Докато Хари участваше в Royal Salute Polo Challenge в Grand Champions Polo Club в Уелингтън, Флорида, на 12 април, 42-годишната Меган беше забелязана да разговаря с 42-годишната си приятелка Уилямс, предава People.

Събитието се състоя малко след като херцогът и херцогинята на Съсекс бяха разкрити, че работят по два нови сериала за Netflix, като и двата са в „ранен стадий“.

Тъй като един от сериалите е посветен на професионалното поло, двойката – която е изпълнителен продуцент на проекта, обявен от тяхната компания Archewell Productions – беше видяна да се снима по време на събитието.

Меган също така беше забелязана да прекарва известно време с дългогодишната си приятелка Уилямс, тъй като по време на мача двете бяха заснети да се разхождат около конете, да се смеят заедно, да седят на задната седалка на количка за голф, да се прегръщат и да разговарят с 39-годишния принц Хари, който носеше екипировка за поло.

Самият мач се проведе пред 300 гости и беше в полза на организацията Sentebale, основана през 2006 г. от принц Хари, която има за цел да помага на деца, засегнати от бедността, неравенството и ХИВ/СПИН в Африка.

Херцогинята на Съсекс носеше за случая шикозна бяла рокля с каре и слънчеви очила, докато Уилямс заложи на черна рокля с дълъг ръкав и дълга бяла пола. След като отборът на Хари спечели мача, херцогът и херцогинята се целунаха публично, докато Хари получаваше трофея. Наблюдател на събитието разказа пред изданието, че „те бяха много любящи един към друг“ и че „Меган изглеждаше наистина щастлива“.

Както вече беше съобщено, заглавията и датите на излизане на двете нови предавания от херцога и херцогинята на Съсекс се очаква да бъдат обявени през следващите месеци.

Що се отнася до Меган и тенис легендата, двете се познават от 2010 г., когато се срещат на Super Bowl XLIV, и оттогава се подкрепят взаимно по време на представянето на линии за дрехи, победите на US Open и дори на сватби – Уилямс и съпругът ѝ Алексис Оханян присъстваха на годежа на Меган и Хари през 2018 г.

По време на пресконференцията след загубата на женския сингъл на Уимбълдън през 2019 г. Уилямс коментираше приятелството си с Меган, споделяйки, че тя е „толкова голяма приятелка, а също и страхотен човек. И винаги позитивна, независимо от всичко“.

„Толкова е хубаво да имаш такива хора, просто да ги познаваш“, каза тя и добави, че Меган е „фен на спорта“.

По-късно Уилямс се оказа първият гост в подкаста „ Архетипи“ на приятелката си през 2022 г., където обсъждат амбицията, майчинството, половите норми и др.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари